mihaelam90

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 09.09.2013

RETETE20
PRIETENI74
Retete

Coaste de porc si cartofi la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

In Slow Cooker la 15 Dec 2018

Cartofii i-am curatat si taiat ca pentru prajit, dar mai grosi si i-am asezat in vasul slow cookerului Crock Pot si i-am condimentat cu sare, piper, boia si usturoi. La fel am condimentat si coastele si le-am asezat in vas deasupra cartofilor. Am setat vasul pe modul "high" pentru 4 h...

Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

In Slow Cooker la 15 Dec 2018

Spalam bine si scoatem pielita pulpelor si le digilam intr-o tigaie cu putin ulei pe aragaz, cam 5-10 minute. Rosiile in bulion le-am pasat la blender, dupa care le-am amestecat cu sucul de rosii si usturoiul. Cand pulpele si-au schimbat culoarea, am adaugat amestecul de suc de rosii si le-am...

Pizza delicioasa cu aluat fara framantare

In Pizza la 17 Feb 2014

Se bate oul, peste care se adauga treptat, amestecand continuu faina si laptele. Se adauga lingura de ulei, praful de sare si praful de copt si se amesteca pana se omogenizeaza. In tava de pizza se aseaza o foaie de copt peste care turnam compozitia pentru blat. Lasam 10-12 min la cuptor la...

Taitei de casa

In Paste la 2 Feb 2014

Se bat ouale si se amesteca cu faina, uleiul si sarea pana ce se formeaza un aluat omogen. Se intind foile si se taie in fasii de cca 5 cm latime, dupa care se pun una peste alta presarind faina si se taie feliute subtiri. Se aseaza pe un ziar peste care se preseaza faina pentru a se...

Tiramisu reţetă originală cu crema de mascarpone

In Prajituri la 2 Feb 2014

Tiramisu reţetă originală Crema mascarpone: Se bat galbenusurile cu zaharul la mixer pana acesta din urma se topeste, dupa care se adauga mascarpone, esenta si zaharul vanilat amestecand pana se omogenizeaza. Intr-un alt bol se bat albusurile spuma dupa care se adauga peste crema....

Farfalle cu ton si maioneza de casa

In Farfalle la 2 Feb 2014

Se pun pastele la fiert conform timpului indicat cu putin ulei, sare si un strop de ulei de peste din conserva. Adaugam uleiul de peste pentru a da pastelor un plus de gust. Separat preparam maioneza amestecand cele doua galbenusuri cu un praf de sare si turnand din cand in cand cate putin...

Clatite pufoase reteta cu gem de prune si crema de ciocolata

In Prajituri la 2 Feb 2014

Clatite pufoase reteta Se bat ouale se presara un praf de sare si se amesteca cu faina pana se omogenizeaza. Se adauga treptat laptele si apa minerala pana ce se sparg toate "cocoloasele", iar cand toata compozitia este omogenizata se adauga esenta, coaja de portocala si zaharul...

Pulpe de pui pe pat de legume

In Pui la 2 Feb 2014

Se taie carofii, morcovul si ceapa si se aseaza intr-un vas yena, peste care punem pulpele unse cu ulei si condimentate cu sare, piper si cimbru. Adaugam un pahar cu apa si peste vas se pune o folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 30-45 minute, iar cand legumele si carnea s-au fiert,...

Pui intreg la cuptor

In Pui la 1 Feb 2014

Se curata si se spala bine puiul. Pentru a se patrunde mai bine, l-am crestat usor. L-am uns cu putin ulei, dupa care l-am condimentat, iar la sfarsit am adaugat bucati de usturoi printre crestaturi. Am umplut o sticla (de sticla) cu apa si am introdus puiul pe ea, l-am pus intr-un vas yena...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 23 Dec 2013

Perisoarele: Amestecam carnea tocata cu orezul umflat,un ou pentru a lega compozitia, patrunjel si sare si piper dupa gust. Tocam ceapa,ardeiul si morcovul il dam pe razatoare si le punem la calit. Adaugam si putina apa din cand in cand pentru a le inabusi, iar dupa ce acestea se calesc se...

Turte rupte

In Dulciuri la 23 Dec 2013

Framantam aluatul pentru turte si le coacem in cuptor pe fundul tavii. Punem la fiert pentru sirop apa impreuna cu zaharul si coaja de lamaie si portocala, pentru a se raci. Pentru a inmuia turtele, punem intr-o oala apa la incalzit. Turtele trebuiesc "spalate" de faina in apa...

Pizza

In Pizza la 1 Dec 2013

Blatul: Intr-un castron se pune faina, se face la mijloc un cuib in care se toarna drojdia amestecata cu zaharul si putina apa calda. Se lasa cateva minute pana ce drojdia se face spuma, dupa care se framanta cu apa calda si ulei. Se lasa la dospit aproximativ 15 minute. Compozitia:...

Cartofi taranesti

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2013

Se curata cartofii si se taie felii (eu i-am taiat in 6) si se pun la fiert cu sare si putin ulei. Separat, se caleste ceapa impreuna cu sunculita. Cand sunt gata se adauga catofii fierti si se amesteca cu ceapa si sunculita. Adaugam sare si piper dupa gust iar la sfarsit presaram pe deasupra...

Reteta de ciorba de legume cu zdrente de ou, gustoasa si sanatoasa

In Ciorbe la 3 Oct 2013

Preparare Reteta de ciorba de legume cu zdrente de ou, gustoasa si sanatoasa Am taiat legumele marunt si le-am pus la fiert (mai putin cartofii si dovlecelul) in oala cu apa, sare si un pic de ulei. Dupa ce au dat putin in clocot am adaugat si cartofii si dovlecelul taiati cubulete si am...

Tocana de ceapa cu carne

In Pui la 3 Oct 2013

Se toaca legumele si se pun la calit in putin ulei incins mai intai ceapa si dupa restul legumelor. Se adauga carnea si se acopera cu apa (fierbinte de preferat ca sa fiarba repede carnea) si se lasa la fiert. Cand carnea este fiarta, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust, cimbru si...

Tiramisu reţetă prajitura

In Prajituri la 24 Sep 2013

Tiramisu reţetă originală Pentru crema: Intr-un vas turnam continutul pachetelor de crema, 200 g smantana si 400 ml lapte si se mixeaza cu un tel pana ce se omogenizeaza. Separat se amesteca 250 ml apa ferbinte cu cele 4 plicuri de ness si se lasa la racit, dupa care se inmoaie...

Ghiveci cu vinete si dovlecel

In Mancaruri de post la 14 Sep 2013

Se toaca legumele putin mai mare si se calesc in ulei. Se adauga piper, sare si din cand in cand cate putina apa, se lasa la foc mediu aproximativ 45 min si se amesteca din cand. Cand sunt aproape fierte adaugam patrunjelul iar la sfarsit putin cimbru pentru aroma. Pofta mare!  

Mic dejun rapid si gustos

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

Se bat ouale dupa care se adauga laptele si o lingurita de zahar si se amesteca pana ce acesta se topeste. Se inmoaie cate o felie de paine in amestecul pregatit si se prajeste in tigaia deja incinsa. Cand sunt gata se presara zahar pe deasupra (eu am lasat doua felii fara zahar)si se...

Bors de pui cu smantana

In Supe/Ciorbe la 13 Sep 2013

Se taie bucati pieptul de pui, se pune la fiert cu sarea si se ia spuma. Cand nu se mai aduna spuma se adauga legumele taiate cubulete, delikatul si se lasa la fiert. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga borsul. Separat intr-un bol amestecam smantana cu un galbenus de ou si piper peste...

Paste Carbonara

In Paste la 10 Sep 2013

Se fierb pastele conform timpului indicat ( 8 min) cu putin ulei ca sa nu se lipeasca si sare. Separat, intr-o tigaie se caleste usturoiul cu o lingurita de ulei, dupa care se adauga muschiul tiganesc taiat cubulete, iar cand acesta a devenit lucios la culoare se adauga pastele. Intr-un bol am...

Afisate 1 - 20 din 20 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Esti imprevizibil ca de obicei. Si azi vei starni admiratie si ingrijorare.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 24

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]