Krystal

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 21.02.2013

RETETE17
PRIETENI16
Retete

Mini-tortulete vulcan de ciocolata

In Torturi la 13 Sep 2016

Se prepara pasta pentru salam de biscuiti din 600 g biscuiti tritati , 200 g zahar , 200 g unt topit , apoi se amesteca sa devina o pasta. Dupa ce a devenit pasta , se pune in cupe de inghetata putin mai mari daca aveti niste folie transparenta ca sa nu se lipeasca pasta de biscuiti , apoi puneti...

TORT CU CREMA DE CACAO SI CREMA DE RICOTTA SI COCOS

In Torturi la 5 Ian 2016

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul pudra si mixam pana spuma devine densa si lucioasa. Spuma de albusuri se va tine bine de paletele mixerului. Separat frecam...

Tort de cafea cu crema mascarpone si piersici

In Dulciuri la 10 Oct 2015

Blatul: Incepem prin a face blatul. Intr-un vas cernem faina si amestecam cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu zaharul si cafeaua instant pana se spumeaza. Separat se bat albusele pana se tin de tel. Se amesteca galbenusurile spuma albusirile batute spuma si apoi se adauga  faina...

Desert la pahar

In Dulciuri la 26 Sep 2015

Se taie bucatele piscoturile si se pun pe fundul paharului. Se prepara crema pentru prajituri si se amesteca cu persicile taiate cubulete mici. Apoi si pune peste piscoturile in pahare si se da la rece in frigider. Se serveste rece ca desert. Pofta buna!

Salam de biscuiţi, reţetă cu ricotta si caramel

In Dulciuri la 26 Sep 2015

 Salam de biscuiţi, reţetă cu ricotta si caramel Se face pasta de biscuiti din biscuitii triturati , 100 g zahar , cacao , esenta de rom si untul  si se intinde stratul de pasta de biscuiti pe pelicula transparente . Apoi se amesteca ricotta cu 100 g zahar . Se imparte in mod...

Cupola cu crema de iaurt, mascarpone si piersici

In Torturi la 8 Iul 2015

Se taie un disc dintr-o Colomba ( cozonac italian ) de grosimea de 1,5 cm. Se amesteca mascarponele cu zaharul si iaurtul natur impreuna. Se da apoi la rece timp de 30 minute  ca sa se nu fie prea moale. Intre timp se taie marunt piersicile din compot deja scurse de sirop. Intr-un...

Tort bavarez de lamaie

In Torturi la 19 Iun 2015

Preparare bază tort de biscuiti : Se zdrobesc biscuitii și adăugați untul topit, apoi amestecati. Se toarnă amestecul  în forma de turnare (forma de tort cu inel), niveland cu partea din spate a lingurei și se pune în frigider. Pentru crema de lamaie: Topiți untul...

Tarta cu crema de lamaie si portocale

In Dulciuri la 19 Iun 2015

Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda de tava si se inteapa cu furculita ca sa nu se umfle apoi se introduce in cuptorul incins la 200 ° C si coace  timp de 25 minute. Cand este coapta se scoate din cuptor si se lasa sa se...

Salata mexicana

In Salate la 19 Iun 2015

Intr-un bol mare adaugam ardeiul murat si castravetii murati taiati cuburi. Amestecam ingredientul din bol cu fasolea rosie, porumbul si tonul scurs de zeama. Asezonam cu sare, piper si zeama de lamaie. Se prepara sosul din : 1 lingurita de mustar dulce , putina sare, putin ulei , se...

Tort cu mouse de fructe de padure si pasta de zahar

In Torturi la 19 Iun 2015

Blat: Batem spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul. Adaugam albusurile batute spuma cu restul de zahar si faina alba amestecata cu praful de copt . Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava cu fundul detasabil tapetata cu hartie de copt. Dam...

Tort de clatite cu crema mascarpone si mure

In Bucataras in oras la 19 Iun 2015

Ingrediente: 10 clatite ( aluat: 3 oua , lapte ,100 ml.apa , faina si 2 linguri de zahar ) 250 g mascarpone 100 ml topping de mure 6 ling.de zahar DECOR: Zahar pudra Scortisoara pudra Preparare: Se fac 10 clatite din...

Rulouri umplute cu zarzavaturi

In Aperitive / Garnituri la 19 Iun 2015

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se...

Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel

In Farfalle la 18 Iun 2015

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei de masline pentru 5 minute,apoi se adauga ciupercile si se caleste impreuna pentru alte 10 minute la foc potrivit. Intre timp se fiebe pasta in forme de fontite tricolore. In timp ce pasta fierbe se prepara sosul bechamel. Sosul bechamel se prepara...

Tort Pasqual Sarat

In Aperitive / Garnituri la 18 Iun 2015

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit. Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete...

Cozonac cu nuca,stafide si coaja de portocala

In Dulciuri la 18 Iun 2015

  Peste  100 gr de faina varsam 200 ml lapte caldut si amestecam repede cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase apoi intoarcem aluatul si il lasam sa se raceasca. Separat frecam drojdia cu 1 ligurita de zahar pina se lichefiaza si cind aluatul este rece adaugam drojdia, amestecam...

Tiramisù di colomba

In Dulciuri la 18 Iun 2015

Pentru inceput incepem sa taiem 2 dischete de Colomba de marimi diferite sau aceeasi marime. ( Eu am taiat marimi diferite ca sa intre in vasul de plastic ). Acum prepram crema de mascarpone: Apoi separam galbenusurile de albusuri in 2 castroane. Galbenusurile incepem sa le batem spuma...

Budinca de cornuri

In Dulciuri la 18 Iun 2015

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze bine in cornuri. Intre timp se separa ouale. Galbenusurile le amestecati spuma cu 4-5 linguri de zahar , apoi albusurile le bateti spuma cu un praf de sare , cat sa se tina pe tel. Se...

Afisate 1 - 17 din 17 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]