gaby_duceag

8

Bucataras
Minunat

Brosteni, Suceava

Bucataras din 14.10.2009

RETETE620
PRIETENI326
Retete / Conserve

Zacusca

In Zacusca la 31 Aug 2014

Intr-o cratita mare am pus la fiert ceapa tocata si o cana cu apa. Am lasat-o cam jumatate de ora sa fiarba. Am adaugat apoi morcovul dat prin robot si am mai lasat 10 minute apoi am adaugat, pe rand, ardeii si capia dati prin robot. Am fiert  inca jumatate de ora apoi am pus vinetele...

Castraveti murati

In Muraturi la 1 Noi 2012

Spala bine castravetii in mai multe ape, rupandu-le coditele. Spala hreanul, usturoiul, ardeiul si usturoiul cat de bine poti :)) FARA A CURATA COAJA. Pregateste marar uscat, frunze de visin, felii de telina bine spalate si frunze de telina. Pregateste borcane mari, curate, sterilizate....

Gogosari in sos

In Conserve la 31 Oct 2012

Se face atat de simplu! Se pun intr-un vas mare, cu fund dublu toate ingredientele cu exceptia gogosarilor. Se lasa la foc mediu pana ce zaharul e topit si amestecul a dat in clocot, moment in care adaugi gogosarii pe care inainte i-ai spalat, i-ai curatat de cotor si seminte si i-ai taiat...

Cas la borcan

In Conserve la 15 Iun 2012

Am avut un cas de 10 kg foarte bine dospit! Nu trebuie sa curga zer cand il strangeti in mana. I-am curatat cu grija coaja, cu un cutit mic si subtire, l-am taiat in 4, apoi in felii, le-am pus intr-un lighean mare si am pus deasupra 11 linguri sare grunjoasa (o lingura la kilogramul de cas plus...

Pasta de leustean

In Conserve la 12 Mai 2012

Spalam bine leusteanul. Rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un castron mare. Punem deasupra sarea si bagam blenderul. Puteti la fel de bine sa puneti totul intr-un robot de bucatarie. Pasam bine amestecul invartind cand si cand in castron cu o lingura pentru a cuprinde si pasa...

Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia

In Conserve la 17 Sep 2011

noo, mpai notati asa: -treceti lama cutitului pe fiecare rosioara spalata bine, apasand usor pe toata suprafata,, cu lama inclinata intr-un unghi de 45 grade. La ce bun treaba asta? Mpai pielita se va lua fff usor; pacat ca n-am un video sa va arat. Ideea e sa luati pielita de pe rosii....

Gem de prune

In Conserve la 7 Sep 2011

Cand am citit reteta si am vazut ca se fierbe-n doua zile, am stiut SIGUR ca va fi cea ma the best. De ce? Pai mi-am amintit de toamna trecuta. Tocmai pusesem pe foc, pe la vreo 3-4 , sa fac o ciorba de afumaturi. Carnita era fiarta, pusesem legumele, cand suna telefonul. - Merg la Dorna,...

Dulceata de afine.

In Conserve la 2 Aug 2010

Afinele se curata de frunzulitze si orice alte adaosuri comerciale:))) Se "masoara" cu o farfurie adanca (pentru ciorba).Avem nevoie de o fafurie plina. Impreuna cu un kg de zahar se pun la fiert, la foc mic. Se @spumuieste@ de cateva ori. Se fierbe la foc mic, mic si dupa aprox. o...

Tocana de legume

In Conserve la 14 Oct 2009

Am tocat ceapa(am lasat-o peste noapte in apa rece,si la curatare n-am risipit nicio lacrimuta:))) si morcovul(de fapt robotul a tocat.....nu eu:d) Le-am pus in uleiul incalzit pt 5 minute,apoi am adaugat  restul legumelor,toate curatate, tocate bine(rosiile curatate de coaja) Am...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]