dentistutza

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 25.02.2010

RETETE107
PRIETENI27
Retete / Mancaruri cu carne

Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic

In Porc la 8 Dec 2012

Se amesteca toate bunatatile pt. marinata si se unge carnea pe toate partile.Daca nu este graba, se poate lasa la marinat in frigider cateva ore. Eu am pus-o in cuptorul incalzit la foc potrivit si am tinut-o cam 25-30 min. intorcand-o de vreo 2 ori. E si mai buna pe gratar...in aer liber...!!

Chilli con carne

In Vita la 28 Noi 2012

Carnea tocata se pune in cratita impreuna cu ceapa si usturoiul taita feliute si 3-4 linguri de ulei. Se rumeneste la foc potrivit pana ce carnea schimba culoarea si lasa putina zeama. Se acopera cu apa, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba inabusit cam 30 de minute.Apoi se adauga rosiile...

Piept de pui cu sos de visine si garnitura de orez

In Pui la 15 Mar 2012

Pieptul de pui se taie pe mijloc ca sa se desfaca ca o carte si se bate usor pentru a-l fragezi. Se presara cu sare si piper pe ambele parti. Se caleste intr-o tigaie in care s-au topit untul si uleiul, cateva minute pe ambele parti pana capata o culoare aurie. Se scoate din tigaie in care...

Kibbeh Copt (Libanez)

In Mancaruri cu carne la 26 Apr 2011

crusta Intr-un castron se pune la inmuiat burghul cu apa pentru min. 2 ore pana se absoarbe tot lichidul.Se pune la robot toata cantitatea si se mixeaza tare ca sa devina ca o pasta. Se adauga 500 gr. din carnea macinata, sare si piper si se mixeaza pana se face o compzitie omogena care se...

Plov

In Oaie la 12 Apr 2011

Intr-un vas incapator ( ceaun de preferinta) se pune uleiul la incalzit. Incepem cu ceapa tocata care se pune la calit. Cand incepe sa se aureasca, se adauga bucatile de carne care se sareaza si pipereaza putin si se lasa pe foc potrivit sa se rumenesaca usor pe toate partile. Apoi se adauga...

Perisoare din piept de pui cu sos de smantana

In Pui la 16 Mar 2011

Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, verdeata maruntita fin, piper, sare,oua,si painea inmuiata in apa stoarsa si data pe razatoarea mica sau la blender. Se fac perisoare cu ajutorul a doua linguri egale care se pun la fiert in apa clocotinda usor sarata si eventual cu...

Varza acra calita cu kaiser

In Mancaruri cu carne la 20 Feb 2011

Varza se taie fideluta si se pune intr-o cratita la calit cu ulei de masline, boia, piper si frunze de dafin. Se amesteca din cand in cand timp de circa 20 minute pe foc potrivit. Kaiserul se taie bucatele si se rumeneste rapid intr-o tigaie ,separat. Se ia de pe foc, se toarna cutia...

Parjoale

In Porc la 20 Noi 2010

Ceapa si mararul se dau la blender impreuna. Se amesteca toate ingredientele, se potriveste compozitia de gust si se formeaza parjoale cu mana umeda. Se tavalesc prin faina, se scutura excesul si se prajesc in ulei de palmier la foc f. moderat pana sunt patrunse. Se sevesc calde.

Tochitura a la Gilda cu mamaliguta

In Mancaruri cu carne la 10 Noi 2010

Carnea spalata se taie cubulete mici, inclusiv muschiuletul.ceapa se taie rondele si impreuna se pun la calit ( eu am facut-o in ceaunelul de tuci) in uleiul de masline.Cand carnea se albeste si incepe sa-si lase zeama se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba impreuna cu 2-3 catei de usturoi...

File de porc cu sos aromat la ceaun

In Porc la 26 Oct 2010

Carnea spalata se taie bucatele potrivite. In ceaun se pun cam 30-40 ml. ulei masline, carnea si ceapa taiata feliute. Se dantuieste la foc mare cateva minute, sa se rumeneasca usor pe toate partile. Se toarna apa, cat sa acopere carnea cu vreo doua degete. Se pune capac si se lasa la fiert la...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 21.12.2012

Malai Moldovenesc ( dulce)

publicat la 06.12.2012

Taietei de casa cu nuca

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]