Mod de preparare Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa
Marinarea puiului:
Intr-un bol, adauga laptele batut sau iaurtul si scufunda bucatile de pui in acest amestec. Lasa-le la marinat timp de minimum 1 ora, de preferat peste noapte in frigider. Aceasta...
Cum se prepara Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa:
Pregatirea carnii:
Pieptul de pui se taie in felii subtiri. Poti bate usor feliile de pui cu un ciocan de snitele, punandu-le intre doua bucati de folie alimentara, pentru a obtine o grosime uniforma.
Pregatirea...
Cum se prepara Pui la cuptor reteta delicioasa pas cu pas
Pregatirea puiului:
Spala puiul si sterge-l bine cu un prosop de hartie pentru a-l usca. Acest lucru va ajuta la obtinerea unei cruste crocante.
Freaca puiul cu sare si piper atat pe interior, cat si pe exterior. Apoi, taie lamaia...
Cum se prepara Coaste de porc la gratar reteta pas cu pas
Pregatirea coastelor:
Indeparteaza membrana de pe partea inferioara a coastelor, pentru a permite condimentelor sa patrunda mai bine si pentru a obtine o textura mai...
Cum se prepara Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca
Pregatirea foilor de vita de vie:
Daca folosesti foi de vita proaspete, spala-le bine si opareste-le in apa clocotita cu putina sare si zeama de lamaie sau otet timp de 2-3 minute, pana se inmoaie. Daca folosesti foi...
Cum se prepara reteta Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar
Preincalziti cuptorul la 180°C sau pregatiti gratarul.
Intr-un castron mic, amestecati usturoiul maruntit, sucul de lamaie, uleiul de masline, mierea, mustarul, cimbrul tocat, sare si piper pentru a forma...
Cum se prepara Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura
Preincalziti cuptorul la 180°C.
Clatiti bine puiul sub apa rece si uscati-l cu un servet de hartie. Taiati excesul de grasime si indepartati orice pene ramase.
Frecati puiul cu unt sau ulei de masline pe toata suprafata....
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa
Mod de preparare Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa Marinarea puiului: Intr-un bol, adauga laptele batut sau iaurtul si scufunda bucatile de pui in acest amestec. Lasa-le la marinat timp de minimum 1 ora, de preferat peste noapte in frigider. Aceasta...
Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa
Cum se prepara Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa: Pregatirea carnii: Pieptul de pui se taie in felii subtiri. Poti bate usor feliile de pui cu un ciocan de snitele, punandu-le intre doua bucati de folie alimentara, pentru a obtine o grosime uniforma. Pregatirea...
Pui la cuptor reteta delicioasa pas cu pas
Cum se prepara Pui la cuptor reteta delicioasa pas cu pas Pregatirea puiului: Spala puiul si sterge-l bine cu un prosop de hartie pentru a-l usca. Acest lucru va ajuta la obtinerea unei cruste crocante. Freaca puiul cu sare si piper atat pe interior, cat si pe exterior. Apoi, taie lamaia...
Coaste de porc la gratar reteta pas cu pas
Cum se prepara Coaste de porc la gratar reteta pas cu pas Pregatirea coastelor: Indeparteaza membrana de pe partea inferioara a coastelor, pentru a permite condimentelor sa patrunda mai bine si pentru a obtine o textura mai...
Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca
Cum se prepara Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca Pregatirea foilor de vita de vie: Daca folosesti foi de vita proaspete, spala-le bine si opareste-le in apa clocotita cu putina sare si zeama de lamaie sau otet timp de 2-3 minute, pana se inmoaie. Daca folosesti foi...
Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar
Cum se prepara reteta Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar Preincalziti cuptorul la 180°C sau pregatiti gratarul. Intr-un castron mic, amestecati usturoiul maruntit, sucul de lamaie, uleiul de masline, mierea, mustarul, cimbrul tocat, sare si piper pentru a forma...
Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura
Cum se prepara Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura Preincalziti cuptorul la 180°C. Clatiti bine puiul sub apa rece si uscati-l cu un servet de hartie. Taiati excesul de grasime si indepartati orice pene ramase. Frecati puiul cu unt sau ulei de masline pe toata suprafata....