botcrina

1

Bucataras
incepator

Beznea (Bihor)

Bucataras din 18.12.2011

RETETE121
PRIETENI145
Retete / Aperitive / Garnituri

Vinete cu maioneză şi usturoi

In Aperitive / Garnituri la 6 Aug 2015

Coacem vinetele pe plită, apoi le curăţăm de coajă şi le punem la răcit. Punem la fiert un ou, iar după ce a fiert îl decojim şi punem gălbenuşul într-un bol. Când s-a răcit gălbenuşul, îl zdrobim cu o lingură de lemn, apoi punem câteva picături de...

Vinete pane umplute cu brânză sarată

In Aperitive / Garnituri la 6 Aug 2015

Avem nevoie de o vânătă, pe care o spălăm, apoi o uscăm şi o tăiem rondele. Presărăm sare deasupra şi lăsăm să strea aşa 10 minute. Batem cele două ouă cu sare şi piper după gust. Pe o farfurie punem făina. Luăm câte o felie de vânătă punem...

Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea

In Aperitive / Garnituri la 19 Iul 2015

Spălăm cartofii şi îi punem la fiert în apă cu sare. Răzuim brânza pe răzătoarea cea mare. Când au fiert cartofii îi scurgem de apă şi îi lasăm la răcit. Răzuim cartofii de asemenea  pe răzătoarea cea mare, apoi adaugăm...

Tartă aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 19 Iul 2015

Într-un bol cernem făina împreună cu praful de copt, facem o adâncitură, punem gălbenuşurile, smântâna, untura topită şi răcită puţin înainte şi praful de sare. Amestecăm bine îngredientele, apoi răsturnăm aluatul pe masă şi...

Pogăci cu jumări

In Aperitive / Garnituri la 21 Iun 2015

Se încălzeşte laptele puţin apoi se pune drojdia în acesta, amestecând bine, se lasă la crescut 15 minute. Se cerne făina şi se amestecă cu jumările măcinate dinainte, apoi se pun gălbenuşurile, se amestecă toate urmând să se pună laptele cu drojdia...

Bruschete picante cu roşii ulei de masline şi busuioc

In Aperitive / Garnituri la 13 Iun 2014

Se taie pâinea în formă de triunghi sau orice formă doriţi. Se aranjează pe o tavă şi se dă la cuptor să se rumenească. Între timp se taie roşia cubuleţe şi se amestecă cu pasta de ardei iute, busuiocul, sarea şi piperul după gust. Se scoate pâinea...

Omletă cu brânză şi roşii

In Aperitive / Garnituri la 13 Iun 2014

Sotăm cârnaţul, apoi adăugăm ceapa rondele. Batem ouăle, adăugăm sare şi piper. Turnăm ouăle peste ceapă şi cârnaţ. Cu ajutorul unei tăvi răsturnăm omleta cu partea nefăcută în tigaie. Când este gata răsturnăm omleta pe un platou, presărăm...

Caşcaval de casa

In Aperitive / Garnituri la 14 Iul 2013

Rupem brânza în bucăti. Punem laptele la încălzit, când este cald adăugăm brânza. Lăsăm la fiert până laptele se transformă în zer, amestecând în continuu cu o lingură de lemn, astfel vom scoate grăsimea din lapte. Strecurăm...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 31 Mai 2013

Punem 2 ouă la fiert. Tăiem parizerul, brânza, castraveţii, gogoşarii şi ouăle fierte (când s-au răcit) cubuleţe. Tăiem mărunt şi leuşteanul şi-l încorporăm în compoziţie. Cele 4 ouă care au rămas le batem bine cu telul, apoi încorporăm...

Ruladă cu brânză şi cârnaţi

In Aperitive / Garnituri la 7 Feb 2013

Preparăm aluatul din ouăle bătute cu lapte, sare, apa, făina şi bicabonatul stins cu puţin suc de lămâie. Lăsăm să se odihnească circa 30 de minute. Între timp pregătim umplutura. Într-un bol punem brânza dulce, adăgăm untul, sarea şi mixăm totul,...

Rulouri din cotlet de porc

In Aperitive / Garnituri la 3 Feb 2013

Feliem cotletul de porc, condimentam carnea cu sare si piper dupa gust, înnfoliem si o punem la frigider sa se fragezeasca circa 30 de minute. Intre timp taiem cascavalul, carnatul si castravetii fasii. Batem cele doua oua cu putina sare, putina faina si laptele pana obtinem...

Cornuri cu şuncă

In Aperitive / Garnituri la 4 Mar 2012

. Dizolvăm drojdia în puţină smântână, după care o lăsăm să crească circa 10 minute. Amestecăm margarina, untura, făina,sarea, gălbenuşurile, drojdia şi smântăna. Facem un aluat potrivit, pe care il lăsăm  să crească circa 30 de minute....

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2019

Salata de legume cu leurda si pui

publicat la 30.08.2015

Gem de prune roşii

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]