aziz

1

Bucataras
incepator

Tg Neamt

Bucataras din 07.09.2010

RETETE294
PRIETENI112
Retete / Aperitive / Garnituri

Mamaliga ,brinza cu smantina si ou cu piper (pentru medi)

In Aperitive / Garnituri la 21 Feb 2011

mai mamaliga stiti sa face-ti cu siguranta, cottage-ul e deja la cutiuta si ochiul la fel nu trebuie sa mai fac eu filozofie.stiu o sa zice-ti ca asta e ,,gatit,,ei bine nu dar e simplu si bunnnnnnnnnnn.

Fasole verde cu pesmet

In Aperitive / Garnituri la 29 Ian 2011

se fierbe fasolea la baie de aburi si se sareaza. prajim 2 felii de piine si le dam pe razatoare dupa care incalzim cuptorul la grill si punem untul in tava si firmiturile de piine pina devin aurii asta inseamna cam 1 minut pt ca este deja prajita. facem un amestec din usturoi pisat lamaie...

Rulada de omleta cu perlute si legume

In Aperitive / Garnituri la 29 Ian 2011

se bat ouale spuma adaugam maslinele si cascavalul taiat sau dat pe razatoare+sarea. din aceasta compozitie vom face 2 omlete pe care le vom umple cu perlutele si castravete taiat marunt si apoi le  vom rula . fiecare omleta va fi taiata in doua asa ca vom obtine 4 portii....

Vinete in sos de rosii cu za'atar

In Aperitive / Garnituri la 22 Ian 2011

curatam vinetele de coaja si le taiem cubulete .stoarcem imediat lamaia peste ele sa nu se innegreasca. punem ulei la incins si adaugam vinetele cu tot cu lamaie cind sint aurii le scoatem. ceapa se taie pestisori si se pune in ulei impreuna cu rosia lasam 10 minute ,adaugam pasta de...

Sandwich-uri calde-reci

In Aperitive / Garnituri la 20 Ian 2011

punem putin ulei intr-o tigaie adaugam dovleceii feliati pe care ii saram si piperam.cind prind culoare aurie ii scoatem intr-un castronel in care am feliat usturoiul si ii lasam un minut pina iau aroma .prajim piinea la toaster punem perlutele si dovleceii. o alta varianta felie de piine prajita...

Cartofi umpluti cu ou la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 19 Ian 2011

se fierb cartofii in coaja cu sare supa instant si usturoi.ii incercam cu scobitoarea cind sint moi strecuram apa fierbinte dam un jet de apa rece si curatam de coaja .cu o lingura scobim cartofii facem spatiu destul cit sa incapa oul saram cartofii cred ca merg si piperati eu nu am pus ca papau...

Cartofi frantuzesti

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2011

se fierb cartofii taiati cubulete cu supa instant si putina sare. cind sint fierti se scurg de apa . intr-un castron amestecam smintina cu cascavalul sau daca aveti mozzarela cu sare piperul, curry . punem cartofii intr-o tava de sticla, punem amestecul peste cartofi si dam la cuptor cam...

Corabioare cu salata de pui

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2010

pieptul de pui se curata si se condimenteaza cu sare, piper, curry si se impaneaza cu usturoi dupa care se pune direct la prajit sau in folie la cuptor.cartofii se fac pai se condimenteaza cu sare, curry,supa instant, ulei si se dau la cuptor .castravetii se taie cubulete la fel si pieptul de pui...

Appetizer cu crema de mazare si rubine

In Aperitive / Garnituri la 25 Noi 2010

se pune mazarea la fiert cu telina si usturoiul .puteti pune mazarea cu o zi inainte la inmuiat in apa pentru a fierbe mai usor.se sareaza pipereaza,adaugam supa instant.se lasa la fiert pina cind devine crema aveti grija sa nu se prinda,adaugati din cind in cind apa .cind totul este pasta...

Morcov gratinat

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2010

se curata si se taie morcovii in forma dorita si se pun la fiert (eu ii las de obicei aldente ca la paste :)).se stoarce lamiia.sucul rezultat il amestecam cu restul ingredientelor (eu facind pentru copiii nu am pus camun si nici paprika) iar cind morcovul este fiert turnam peste el.se lasa la...

Avocado umplut cu kaiser si imbracat cu bacon

In Aperitive / Garnituri la 18 Noi 2010

se taie avocado se scoate simburele;kaiserul se taie marunt se amesteca cu cascavalul ras,sare si piper dupa gust si se umple avocado apoi se,, lipeste ,,se pun scobitori si se imbraca cu feliile de bacon;dupa care se da la grill-ul de la cuptor pina se rumeneste baconul devine auriu si...

Foietaj cu surprize

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2010

se intinde foaia de aluat pe masa se taie cerculete cu paharul se pun pe hirtie de copt si se dau la cuptor10-15 min.coacem vinata la argaz ,scoatem interiorul si punem in blender,spanacul il oparim sau il fierbem putin la baie de aburi si il punem peste vinata in blender,se adauga peste ele...

Castronele din foietaj

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2010

se intinde foaia de aluat pe o tava pentru cupcake,se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 20 minute la temperatura de 180 grade.intre timp pregatim ficateii,calim ceapa si usturoiul adaugam ficateii potrivin de sare si piper si putin supa instant;la urma presaram patrunjelul.cind foaia...

Pernute cu porumb si brinza

In Aperitive / Garnituri la 4 Noi 2010

se amesteca toate ingredientele .se incalzeste uleiul cind sfiriie se pun cu lingura gramajoare din amestec se rumenesc si se scot pe hirtie absorbanta.daca vreti o varianta light (fara ulei,merg la cuptor in forme de cup cake s,sau in toaster).

Afisate 31 - 44 din 44 retete    

Postari recente

publicat la 21.06.2012

Sambusek cu carne tocata

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Snickers

Voturi:51

Pufulica

Voturi:39

Lapte condensat

Voturi:22

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]