Postat de aziz in Condimente pe 25 Ian 2011 | 6883 vizualizari
Foarte interesant articolul! Felicitari!
In limba persana se numeste "zarchube" si este folosit in majoritatea retetelor.
folosesc si eu,dar daca e pus in cantitati prea mari parca are un gust neplacut.Nu inteleg de ce e considerat un inlocuitor al sofranului.ptr culoare oare?
eu il folosesc constant de aproape 2 ani, cred c-am devenit dependent .
Pentru articol Si eu il folosesc dar cu preponderenta la retetele arabe...
adina fol in cantitate mare da gust amarui mancarutilor
iar considerat inlocuitor al sofranului este exact ,,numai,,pt culoare.sofranul are total alt gust de miere de albine
retete persane esti la el acasa atunci
PapaBun nici nu ai cum sa nu te indragostesti de el ,cind face asa minuni in mancare
Sidy
Grozav Aziz....stiu ca e deosebit...dar din pacate la noi nu se prea gaseste
nu-i nic bei rux trimit eu pt tine
Vezi tu...de ce te iubiiiiiiiiiii eu pe tine Azizule scump?
ruxy,iti trimit eu daca vrei.si asa am prea mult
Il folosesc si eu de ceva vreme....................felicitari pentru articol!..................
sunt condimente specifice voua cred..
multumesc de vizita tuturor
si mie imi place mult. mancarea indiana nici nu se face fara asa ceva.
exact Brindusa in mincarea Indiana este nelipsit si nicici in lumea araba nu e mai prejos
n-am folosit niciodata
este foarte aromat elena