Tipuri de faina fara gluten

Postat de adnia in Dieta pe 13 Ian 2013 | 11655 vizualizari

Comentarii (9)

13.01.2013, 15:42

Din fericire,n-am probleme.dar este interesant ce ai postat !

13.01.2013, 15:42

interesant...

13.01.2013, 15:46

Foarte interesant

13.01.2013, 15:46

Din fericire e bine că se găsesc produse şi pentru cei care au intoleranţă la anumite alimente. Un articol de folos. Bravoo Adnia

13.01.2013, 15:54

multumesc frumos!chiar daca nu suferim de intoleranta la gluten, parca e bine, cateodata sa folosim si asa ceva, nu? Mai ales ca unele sunt si foarte gustoase!

13.01.2013, 16:39

Interesant
Din toate astea am folosit doar faina de migdale si amidonul

13.01.2013, 16:55

eu am folosit ceva mai multe...dar vreau sa le incerc si pe celelalte!

13.01.2013, 18:52

Interesant!

13.01.2013, 20:01

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]