Tarhon

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 17:40

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
Tarhon

Tarhonul este o planta aromata frantuzeasca, avind aroma asemanatoare cu anasonul. Se potriveste cu mincarurile ce contin morcovi, fructe de mare si oua.

Are un gust dulce patrunzator.

Se pune in multe sosuri clasice, precum sosul tartar.

TIPS: cumparati tarhon proaspat pentru ca este mai arumat. Cum il pastrati? Il infasurati intr-un prosopel umed, il puneti intr-o punga de congelator si-l bagati in cutia cu legume a frigiderului

TIPS: ceaiul din flori si frunze de tarhon stimuleaza functiile rinichilor

Comentarii (2)

07.10.2010, 23:57

interesant, nu stiam ce era. Am tot auzit pe la colege Tarhon.

21.10.2014, 11:58

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]