Merita sa-ti faci cont pe www.bucataras.ro. In curind vom lansa un nou concurs cu un premiu excelent: un aparat foto de 10 Mp. Intra in gashka bucatarasilor!
Etapa 1 de concurs: - inscrierea
Perioada de desfasurare 14 sept - 10 oct (inclusiv)
Fa-ti cont pe www.bucataras.ro pina pe 1 octombrie! Doar avind cont de Bucataras poti trece la etapa 2.
Nota. Bucatarasii care au cont sint inscrisi automat in concurs!
Etapa 2 de concurs: - publicarea retetelor
Perioada de desfasurare: 2-10 octombrie! Intra in concurs doar retetele care au minimum 3 foto din procesul de preparare!
Atentie! Invitati-va prietenii sa va sustina reteta. Numarul vizualizarilor acesteia va conta!
Nu se intra in concurs retete publicate pe bucataras.ro inainte de 2 octombrie 2009!
Etapa 3 de concurs: - votarea retetelor
Perioada de desfasurare: 11-15 octombrie!
Retetele vor fi votate de catre un juriu prin metoda "furculitelor" . Din data de 2 octombrie concurentii vor avea la dispozitie o pagina speciala unde vor fi afisate numarul de vizualizari adunate de fiecare reteta inscrisa in concurs precum si notele juriului
Pe 15 octombrie, la ora 24:00, se vor contabiliza si vizualizarile retetelor, care fac parte din nota finala!
Juriu
Bucataras | Irina | Oana | Cristi Roman Papabun |
Sistemul de notare:
Fiecare reteta inscrisa in concurs va primi 2 note : una pe baza vizualizarilor adunate si a doua pe baza voutului juriului.
Nota din vizualizari se calculeaza astfel:
- sub 100 vizualizari : nota 1
- intre 100 si 300 vizualizari : nota 2
- intre 300 si 600 vizualizari : nota 3
- intre 600 si 1000 vizualizari : nota 4
- peste 1000 vizualizari : nota 5
Nota juriului va fi media aritmetica a notelor acordate de fiecare din cei 4 membri ai juriului. Nota juriului va fi calculata pentru o anumita reteta doar daca fiecare membru a votat reteta respectiva. In caz contrar reteta va fi descalificata.
Nota finala se obtine prin media ponderata intre cele 2 medii unde nota juriului va avea pondere 60% iar cea din vizualizari 40%.
Cei 4 bucatarasi vor analiza fiecare retetea din concurs. Va conta complexitatea retetei, descrierea ei, dar si fotografiile din procesul de preparare.
Premierea:
Simbata, 17 octombrie!