Sovârful – doar un simplu condiment?

Postat de vasimur in Cu de toate pe 7 Iul 2018 | 2630 vizualizari

Comentarii (6)

07.07.2018, 15:20

Cata "buruiana" am calcat eu in picioare fara sa vreau in excursii...

07.07.2018, 15:46

Costele, sunt unele "buruieni" care merită totuși, puțină atenție din partea noastră, nu-i așa?

07.07.2018, 16:09

Mie imi pare rau ca cele mai multe ajung la export.Pentru noi sunt prea scumpe.

07.07.2018, 21:18

Stiam despre sovarvul nostru de mult timp . Acum mult timp in urma , vreao 15 ani am fost la Olanesti si acolo am aflat despre aceasta . Din drumetiile pe munte mi-am cules de am avut vreo doi ani

07.07.2018, 21:58

Mihaela, eu adun plante aromatice cimbrișor, și sovârf, de prin 2004 când mi-au fost recomandate pentru o bronșită asmatiformă. Atunci am aflat despre beneficiile acestora!

09.07.2018, 04:00

Eu nu am mai gasit sovarv .Dar am oregano in gradina Iar cimbrisorul este nelipsit din rezerva mea de condimenete . Acesta creste si la noi in zona

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia