SARE ŞI PIPER

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 25 Iun 2012 | 4152 vizualizari

Comentarii (15)

25.06.2012, 19:58

Cu siguranta va fi luat in seama doar sa fie aprobat de administratori.
Ma amuza treaba cu emoticoanele,parca accentueaza ceea ce vrem sa exprimam,mai ales cand suntem amuzati de o replica ori o situatie.
Mereu mai ceream emoticoane si inlocuiam astfel multe stari ori cuvinte.Asta denota si graba noastra,nu prea mai avem timp sa le savuram pe indelete
Daca n-am avea emoticoane,ori am scrie mai multe cuvinte,ori am trece tacuti mai departe

25.06.2012, 22:37

Păi vezi că am exploatat şi acest aspect.Şi mă mir, că vigilenţa nu e punctul meu forte, cum e bucătăria

25.06.2012, 22:40

Padre,n-as prea crede din cate bag de seama,esti chiar foarte vigilent da' e bine asa,ca ma mai potolesc si eu nitel ca uite toata lumea ma invinovateste ca-i ispitesc la prostii

25.06.2012, 22:42

Si-apoi ,sa-i lasam pe cei mai priceputi sa se ocupe de bucatarie,altii sa ne-aduca sfaturi ori putina voie buna

26.06.2012, 14:43

A face glume bune,cu prietenii sau pe site este o insusire pe care ori o ai ori nu! Pentru unii este greu sa inteleaga sau sa faca o gluma buna!

26.06.2012, 15:06

La fel ca la bucătărie. Unii nu sunt deschişi decât unor feluri de mâncare. Sunt reticenţi la felurile noi, la fel de bune. Aşa şi cu gluma, trebuie să ştii să o guşti.

26.06.2012, 15:18

Daaaa unii ca mine ,ar face mofturi la peste si rudele lui apropiate ori indepartate
Nici nu pun prea multa sare,asa m-am obisnuit piper insa din belsug daca cei ce stau la masa cu mine imi sunt cunoscuti si gusta picanteriile mele.

26.06.2012, 16:40

Cu piper cât mai mult, că mie îmi place. Iar despre peşte ce să zic, îl mănânc cu multe din rudele lui

26.06.2012, 16:44

esti cu_minte Padre,nu ca mine )))

26.06.2012, 18:09

Lasă, lasă că ştiu eu cum e cu mintea. Că nu orice minte se pricepe la calcule.

26.06.2012, 19:11

Fiecare om are talentul lui,important e sa si-l exploateze asa cum se cuvine.
Daca eu la asta ma pricep,tie iti trebuie har si daruire pentru ceea ce faci.
Eu nu ma vad facand o treaba la care nu ma pricep doar pentru ca m-as putea imbogati peste noapte macar ca nu mi-ar strica ca portmoneul sa nu mai semene cu ....ceapa

14.08.2012, 02:10

De glumit nu prea stiu eu a glumi, dar o gluma buna stiu sa o gust, la fel ca toate bunatatile postate de bucatarasi pe aici. De glumele proaste...nici nu vreau sa stiu. Multumesc pentru o seara agreabila, am citit toate articolele. Pe viitor voi mai citi, ca vad ca am numai lucruri frumoase de invatat de pe aici.

14.08.2012, 06:48

Primesc Ana şi glumele bune şi criticile constructive. Ba primesc şi câte o felie de tort de la prietenii mei
Mulţumesc de trecere şi comentariu

15.01.2013, 18:50

15.01.2013, 20:32

Ai ajuns la portările mai vechi Delia. Mulţumesc frumos

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia