Revelion Bucataras 2017

Postat de Constelatialeu in Bucataras hai hui pe 10 Oct 2016 | 2864 vizualizari

Comentarii (52)

10.10.2016, 18:52

Da Motan, am umple o zi sau o noapte )

10.10.2016, 18:53

Pentru gulyas, avem doar un ceaunel de 15 000 ml > )

10.10.2016, 18:57

Timea, am propus tema,a sta nu inseamna ca sunt absurda, cine poate sia re costum sa vina asa imbracat, cine nu o ie nu cred ca e asa complicat....sau fiecare cu ce crede ca se poate simti bine, ca doar nu va tai capul acum....

10.10.2016, 18:58

Zmeoiaco e super tare ideea ta, o supunem dezbaterii si vedem ce iese....

10.10.2016, 19:06

Beyyy, nu e ideea mea ci a lui TataZmeu, te rog, că după aia iar mi-o iau că nu am fost corectă ) Până la urmă tot oi să-i fac și lui cont de Bucătăraș, să fie cu acte în regulă )

10.10.2016, 19:07

Vizavi de costum, dacă pun un ilic, peste pijamelele de as vară, m-a rezolvat ) Cu TataZmeu e mai greu

10.10.2016, 19:15

Gataaa! Am reusit si eu sa cetesc! Nu am de facut comentarii despre nimic. Ti-am zis de la telefon de acum doua saptamani de cand mi-ai divulgat tema in premiera ca sunt incantata. Lui Marius daca nu-i bgasesc ie,vine tot in pijama ) NU ADUC CORNULETE!!! Aduc prajitura pentru Vali si mai vad. tre sa ma gandesc. Probabil oua umplute,pasta de peste,chec aperitiv si mai vad. O fripturica ceva. Sa ma mai gandesc. Trebuie sa ma mai gandesc si la dulciuri.

10.10.2016, 19:28

Gata Zmeoaico e idea lui Tata Zmeu...e de luat in calcul, ca aici e problema ca unii mananca behaite, unii nu prea....eu una ma inscriu la asa ceva, dar pe Vali n-ai sa-l prinzi la asa ceva.......

10.10.2016, 20:48

Păi pe lângă behăite, se mai poate face și un grătar cu porcării

10.10.2016, 20:59

Mena, si ce face Jenny fara cornuletele tale Si acum se cearta cu sora ei. Sunt foarte hotarate amandoua ))

10.10.2016, 21:11

Cleme, indiferent ce alegeti e ok pana la urma. Tema asta nu e pt mine poate si pt ca nu am sange romanesc ) dar si pt ca speram ca alegi tema muzicala a anilor 70 . Ai intrebat, am raspuns si clar nu putem avea toti aceleasi gusturi, dar daca asta hotarati ma conformez cat pot.

10.10.2016, 21:13

OK Miti, am sa aduc doar pentru Jenny si o sa fie cele msi bune din cate am facut eu vreodata

10.10.2016, 21:15

Timea dar sangele tau n-are costum popular, ca eu n-am zis strict romanesc, ca doar venim din colturi diferite ale tarii....si muzica o sa fie pentru toate gusturile, nu e musai sa fie populara... eu m-am gandit ca pentru cateva ore sa fim asa imbracati, sau macar sa avem toti ie, sa facem sedinta foto si apoi fiecare sa se imbrace cum vrea sa fie comod....

11.10.2016, 08:54

Neata! Eu doar acum am putut intra...e ok ia. In rest, nu stiu ce aduc de mancare, imi place ideea cu berbecutul sau cu gulasul.

12.10.2016, 09:32

Neata la toata lumea,o idee super,mai greu cu imbracatu la mine,Cleme imi place tema ta,mancare cred ca pentru inceput jumeri,asta daca mai vrea cineva carnati,ceva in premiera vrea Roxana dar nu pot spune,dulciuri,bautura si mai vedem.PS nu mai vreau camera de la parterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

12.10.2016, 09:34

sustin si ideea Cristinei,si un gulas ar fii bun,ce hotarati eu bifez,Motan iti trimit eu sticle pentru bautura

12.10.2016, 15:27

Bine ar fi )))

12.10.2016, 20:04

Timea, primul lucru după ce i-am citit lui TataZmeu, ținuta impusă, ij-a zis, no, tu trebuie să te prezinți în costum de unguroaică ) și el a zis că vrea plăieș)

12.10.2016, 20:08

Deci noi putem aduce și intstalația ptr proțap și ceaunul ptr gulyas, dacă se cade la o înțelegere La proțap, am mai făcut și pui la rotisor, așa că oferta e mareee N-am încercat purceluș ! E o problemă ca la purcelus, am citit ca trebuie sa se invarta vreo 24 ore deasupra jar-ului ) Deci paleta de produse preparate la proțap s-a mărit ))

12.10.2016, 21:46

Adrian are dreptate, foartei greu cu imbracatul, dar la mancare musai trebuie inceput cu jumeri cu ceapa rosie!

18.10.2016, 15:56

Clemeeeeee. Baga-ne in lista si pe noi Carmen si florin Manu, nu lipsim.
La faza cu behaielile pe mine m-ati pierdut insa aveti un mare gustacios in Ursul Mare. La toate porcariile ma bag, insa. Si sa vezi ca vin si eu cu niste cornulete - pentru diversiune poate nu se mai ciondanesc fetele si intru eu la mijloc... )))

18.10.2016, 21:03

Carmen, apoi ciondaneala nu trece, ca prea mi draga Mena )

P.S. acceptam cornulete cu drag

19.10.2016, 00:14

Ancuta mea draga, te pup!

25.10.2016, 13:27

Iaca brau trece rau... greu cu costumatia pentru barbanti !!! O ie barbateasca spre 300 lei gasit eu scor

02.11.2016, 15:17

Daca nu aveam planuri de Revelion, mi-ar fi placut si mie

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia