Păstorel Teodoreanu - cronicar culinar

Postat de carmenvlad in Cu de toate pe 27 Noi 2011 | 9599 vizualizari

Comentarii (10)

27.11.2011, 18:50

Lau

Lau
28.11.2011, 08:12

28.11.2011, 08:27

super ,auzi mai tu fusei vizitata de cei de la PRO TV,sa vaza ei cum faci un cozonac cu 100 de oua si un kg de faina tot dupe reteta distinsului Pastorel?

28.11.2011, 19:56

Bravo, felicitari pentru articol! Am sa fac odata, cu tot dichisu, reteta asta a lui Pastorel.....

Teo

Teo
28.11.2011, 21:50

Multumesc,demult as fi vrut sa citesc asa ceva!

29.11.2011, 08:39

Deja simt aburul sarmalelor lui Pastorel

29.11.2011, 13:26

29.11.2011, 18:32

Retetele lui Pastorel Teodoreanu sunt sarmante si bucatele gatite trebuie insotite de un pahar de vin obligatoriu. Povestea tesuta in jurul retetei este cu atat mai frumoasa cu cat bucatele sunt mai alese. Va multumesc tuturor si va urez sarbatori fericite.
Pentru Aziz, nu draga mea. Nu am fost eu la PRO TV, desi mi-as fi dorit.

30.11.2011, 09:06

Carmen dar nu se stie niciodata

02.12.2011, 10:31

Aziz ai dreptate, nu se stie niciodata. Iti multumesc pentru cuvintele calde.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]