Orezul

Postat de miha in Alimente pe 14 Oct 2011 | 5521 vizualizari

Comentarii (6)

14.10.2011, 20:35

14.10.2011, 21:23

Lau

Lau
14.10.2011, 21:29

felicitari pentru articol

14.10.2011, 21:34

14.10.2011, 21:37

la basmatti proportia este de 1:2,o cana de orez doua de apa si nu necesita timp mare de fierbere max 20 minute,se spala sub jet de apa pt ca are mult amidon.daca se doreste un timp mai scurt de fierbere se lasa in apa fierbinte inainte de fierberea propriuzisa aaa si mai este yasmin tot cu bobul lung apropiat de basmati cu aceeasi proportie de 1:2 si cu foarte putin amidon timp de fierbere max 15 minute,atat la yasmin cat si la basmati dupa fierebere se lasa cu capacul deasupra inca 10 minute....

14.10.2011, 21:39

multa informatie Miha
o sa vin sa citesc pe rand,sa nu se umple hardul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]