Orecchiette

Postat de Alina26 in Alimente pe 24 Mar 2013, 20:32

Savoarea acestei paste naste din tradiția culinară vechi din Puglia. Și doar în Puglia sunt, de asemenea, numite "strascinate", pentru că, în mod tradițional, gospodinele le trage una câte una pe o suprafață de lucru cu degetul mare sau cu ajutorul unui cuțit special, cu un vârf rotunjit și fără mâner numit "sferre."

Savura aceste paste sunt una dintre cele mai reprezentative ale feluri de mâncare preparate din bucătăria din Puglia, dar, datorită bunătății lor sunt populare în întreaga Italia. Forma lor concavă, în interiorul și în afara neted canelat, le face versatil și capabilă să țină perfect.

  Pentru a sărbători patria formatului, servește cultura Barilla rețete gastronomice electivă din Puglia, savura aceste paste cu broccoli, un fel de mâncare de origine antice, care vor aduce la masa ta arome de Puglia. De asemenea, încercați cu broccoli, anșoa și ardei iute sau sosuri cele mai delicate cu legume sau pește din Pulia si poate fi preparata in orice mod.

Comentarii (4)

24.03.2013, 20:54

24.03.2013, 21:04

24.03.2013, 23:17

"Pentru a sărbători patria formatului, servește cultura Barilla rețete gastronomice electivă din Puglia, savura aceste paste cu broccoli, un fel de mâncare de origine antice, care vor aduce la masa ta arome de Puglia."

Nu prea am inteles pasajul asta

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]