Omul de pamant

Postat de portiadelumina in Bucataras hai hui pe 9 Ian 2013 | 2021 vizualizari

Comentarii (57)

09.01.2013, 06:45


Buna dimineata! LIKE!

09.01.2013, 07:03

Neaţa bună Meri Mulţumesc frumos

09.01.2013, 07:41

Buna dimineata!

09.01.2013, 07:49

Neaţa bună Cristina Mulţumesc frumos

Ina

Ina
09.01.2013, 07:58

Frumos!
Buna dimineata!

09.01.2013, 08:01

Mulţumesc frumos Ina. Neaţa bună cu spor să fie şi la tine

09.01.2013, 08:08

buna dimi!

09.01.2013, 08:09

Neaţa bună să fie şi la casa ta Medi

09.01.2013, 08:33

Buna dimineata Padre! Frumoasa poezie!

09.01.2013, 08:36

Mulţumesc frumos Vladimir Cam lungă poezia dar cum nu scriu des versuri...

09.01.2013, 09:10

Buna dimineata!
Pamant,lut ori tarana,trebuie sa ne ingrijim si de trup,dar neaparat sa ne ingrijim de sufletul ce l-a primit ca zestre.Chiar de trupul n-are stralucire,o poate dobandi datorita sufletului,asa cum un vas de pamant ne poate da o mancare minunata daca avem o reteta buna de ....bucataras.
Eu sunt zodie de pamant ....ce-o fi insemnand asta?

09.01.2013, 09:20

Păi Dia, tu vrei să mă pui în încurcătură cu zodia dis-de-dimineaţă
Pământ suntem, dar Olarul ne-a dat formă bună, lăsându-ne pe noi să ne alegem motivele cu care să-l ornăm.
Neaţa bună c spor să fie şi la tine

09.01.2013, 09:29

Daca nu te-ncurc eu atunci cine????
Mai ales c-am dat si-o tenta culinara foarte cuminte,nu ca altii pe la miezul noptii))))))))

09.01.2013, 09:33

Daaa, am remarcat Dia. În ritmul ăsta o să mă trimiţi la gătit Nu că n-ar trebui să mai fac şi eu câte ceva

09.01.2013, 09:33

superba poezia! Padre, ai veleitati, intr-adevar!

09.01.2013, 09:34

Nu-mi fac eu probleme,mai ales ca te cam pricepi si la cratita e comestibil ce faci))))))
un pic cam sinistru sa gatesti ....la groapa si cu foc,da' bine ca n-ai pus smoala ))))))))

09.01.2013, 09:35

Mulţumesc frumos Adnia Apăi dacă nici la vorbe nu m-oi mai pricepe, la ce. Că doar la târnăcop, la coasă şi la sapă mai ştiu câte ceva
Neaţa

09.01.2013, 09:37

Dia Unde pui că cele mai bune mâncăruri ale mele, cu carne, au fost puse în post

09.01.2013, 09:46

Mai ca era sa uit de varza cu carne in post)))))) si cat de oripilata a fost Gaby

09.01.2013, 09:50

Mie îmi spui, o săptămână n-am dormit de stres

09.01.2013, 09:52

Promisiunea facuta e datorie curata,multumesc pentru frumoasa poezie!!!Orice floare de sub soare
Dupa ce se naste , moare.
Numai floarea intelepciunii
Dintr-o minte luminata,
Dupa ce a iesit in lume,
Nu mai moare niciodata!


09.01.2013, 10:05

Mulţumesc frumos Delia Eu nu sunt poet, cum nici bucătar nu sunt, dar îmi place să încerc şi versurile, şi bucatele la cratiţă

09.01.2013, 10:09

Cred ca nu mai ai scapare......trebuie sa te apuci de gatit! Spre bucuria Lilianei,cred

09.01.2013, 10:13

Buni, dacă-i musai cu plăcere, că doar m-oi înfrupta şi eu din ce fac Neaţa bună

09.01.2013, 10:14

)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia