Lista deschisa....

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 4 Ian 2016, 15:48

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Carnea pentru friptura o cumparam acolo si ne hotaram daca facem gratar sau la cuptor.....

1.Buni: toba si icre

2.Dia: sarmale facute de mama ei si sa le fierbem acolo, rulada cu branza si chec aperitiv

3.Simona: pasta de peste afumat si salata de vinete

4.Roxana: carnati si jumari

5.Cleme: cascavea, muschi afumat si sunculita de casa

6.Merisor: Pate din ficat de pui si salata de legume cu maioneza si binenteles tema pe care o are cea cu ravasele...si zacusca...

7.Licurici: muraturi si sunculita...

Comentarii (24)

09.01.2016, 14:26

VIn , tuica , salam vanatoresc , salata de ciuperci cu sunca si sa mai vedem ...

20.01.2016, 08:59

Saratele, un fel de fornetti, briose aperitiv, palinca si ceva dulce.

20.01.2016, 09:20

vai ce meniu aveti ))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]