Lista deschisa....

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 4 Ian 2016, 15:48

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Carnea pentru friptura o cumparam acolo si ne hotaram daca facem gratar sau la cuptor.....

1.Buni: toba si icre

2.Dia: sarmale facute de mama ei si sa le fierbem acolo, rulada cu branza si chec aperitiv

3.Simona: pasta de peste afumat si salata de vinete

4.Roxana: carnati si jumari

5.Cleme: cascavea, muschi afumat si sunculita de casa

6.Merisor: Pate din ficat de pui si salata de legume cu maioneza si binenteles tema pe care o are cea cu ravasele...si zacusca...

7.Licurici: muraturi si sunculita...

Comentarii (24)

09.01.2016, 14:26

VIn , tuica , salam vanatoresc , salata de ciuperci cu sunca si sa mai vedem ...

20.01.2016, 08:59

Saratele, un fel de fornetti, briose aperitiv, palinca si ceva dulce.

20.01.2016, 09:20

vai ce meniu aveti ))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia