La implinirea a 150 de ani de Distilerie, Jack Daniel's ne spune povestea pastramei romanesti ajunse la New York

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 29 Sep 2016 | 2850 vizualizari

Comentarii (4)

29.09.2016, 11:45

Mda, cu batranul Jack as sta de vorba, dar ma strange un ciorap, vorba batranului nostru Caragiale.

29.09.2016, 11:55

Mutulica ti-a intrat la apa ciorapul?

29.09.2016, 13:07

Chef Foa nu ma pasioneaza, dar batranul (12 ani) Jack daaaa )))

29.09.2016, 13:35

Un articol excelent Este ce asteptam . Ne imbogateste cultura culinara si personal ma incita la noi experiente Cat despre Jack pot spune ca este un companion agreabil )
Ma duc sa caut prin rezerve , parca mai am unul special [, ceva cu butoaie afumate si streccurat prin filtru de carbune} tocmai potrivit pentru maturarea carnii

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]