Kefirul este o băutură acido-carbonică şi alcoolizată provenind din Caucaz . Se formează din fermentaţia laptelui (eu folosesc de vacă ,) provocată de granulele care formează aşa zisă „ ciuperca Kefir”. Kefir este o băutură acido-carbonică şi alcoolizată provenind din Caucaz . Se formează din fermentaţia laptelui (eu folosesc de vacă ,) provocată de granulele care formează aşa zisă „ ciuperca Kefir”.
E cunoscuta drept ciuperca caucaziana sau ciuperca tibetana. Locuitorii din aceste zone au o longevitate mai mare decat alte natii.Se presupune că următoareleboli pot fi vindecate.
Inflamări de stomac, toate felurile de eczeme, boli de piele, insolaţie, noduri de arterie,tensiuni ridicate regulate (periodice?), dureri de fiere,infecţie de gălbinare, rinită (catar) a organelor de digestie, diaree, constipaţie.
În citeva cazuri sa vorbit că a avut influenţă asupra cancerului.
Băutura are un efect antibiotic, şi stopează inflamările.
Prelungeşte viaţa încetinînd procesul de îmbătrînire.
Stimulează sistemul imun.
Vindecă maladii ale aparatului respirator.
Boli cardiovasculare şi alergii.
Inflamari a mucoasei intesinale .
Boli de ficat şi rinichi.
In poza,se vad conopidutele de kefir .Acestea se lasa in lapte si in 12 ore avem un kefir de casa minunat,care nu se compara cu cel din magazine.
Eu propun o stafeta kefir. O sa dau la prima persoana care imi cere niste conopidute,cu rugamintea ca ea sa dea mai departe cand se inmultesc.Daca o sa fie cerinte,bineinteles. Gratis le-am primit si gratis le dau si eu.
Este foarte benefic si copiilor,fetitele mele nu mai racesc de cand au inceput sa-l bea.