Postat de aziz in Condimente pe 2 Feb 2011 | 13565 vizualizari
Mie imi place mult de tot chimionul si e chiar pacat ca e asa de confundat cu chimenul pe aici.Daca ai sti de cate ori m-am contrazis eu prin magazine cu femei in varsta care "lasa maica,stiu eu mai bine ca tine". O salsa nu e salsa daca nu are chimion.Bravo ptr articol
Tare mult imi place chimionul si eu il folosesc foarte des in preparatele mele. Incepand cu ciorbele...imi place sa le dau putina aroma de chimion si terminand...daca pot spune asa, cu salata de vinete. Eu ii apreciz tare mult calitatile. Felicitari pt articol
multumesc fetele,chiar am rasfoit putin netu ca sa nu incurc borcanele
vai miti ce gargarite frumoase aiiiii,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele
cris i-a zi tu cum sta treaba cu brinzili nemtesti fata si cu licheru ca eu am scris din basme ,tu esti la fata locului tre sa stii
Mona nu ai scris tu rau cu siguranta nu ai pe tastatura punctele,Kümmel ii zice da si se foloseste la paine(Brot),branza (KÄSE),spirituoase(Spirituosen),la supe si salate,Gulas si mancaruri cu cartofi sau cu varza.La lichior ii zice Aquavit sau Kümmelschnaps iar Lichior-Allasch.bun pentru pofta de mancare,pentru digestie,colica etc,Fructele de chimen au gust si miros puternic,se pun in saculete si ajuta la dureri reumatice si dentare.Am fost de folos?sper
super articol
stiam eu ca stii
merci de vizita elena
articol interesasnt
merci kukibella
interesant!aroma pp ca e tot ca a chimenului
LUK aroma chimionului nu este la fel ca a chimenului insa foarte apropiate de aici si confuzia zic eu