Jumari de porc

Postat de trifadalia in Craciun pe 19 Feb 2018, 11:01

Ingrediente :

5 kg de slanina pentru topit, jumate de litru de apa sau 3 linguri bune de untura pentru a nu se prinde de cratita in timpul prajirii, sare cat se ia intre 3 degete   Mod de preparare: Se taie bucatile de slanina cuburi,se pun in cratita, se adauga untura sau apa si sarea, apoi se invarte in oala continuu pana ce ele lasa untura.Dupa ce incepe sa lase untura ele nu se mai lipesc de fundul oalei. Seprajesc in continuare pana  se fac rumene si nu mai au untura in ele. Apoi se strecoara si se servesc la masa de Craciun si nu numai. Sotul meu obisnuieste - asa cum se vede si in pozele trimise- in momentulcand untura devine limpede , in ea sa adauge cativa carofi si ceapa pentru prajire si se servesc langa jumarile calde si scurse de untura.

Comentarii (5)

19.02.2018, 11:29

Bune, dar nu în post...!

19.02.2018, 11:34

19.02.2018, 11:35

asa e nu in post eu am facut sapt trecuta

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]