Bloc Tematic Jamie Oliver - din 14 iulie de la ora 21:00
Întâlneşte-l pe Jamie la TV Paprika zilnic de la ora 21:00
Emisiuni:
- Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
- Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
- Marea Britanie prin ochii lui Jamie Oliver
- Să economisim cu Jamie
- Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy
- Cina de peşte a la Jamie Oliver
- O zi de vară cu Jamie Oliver
Alte emisiuni in premiera
Evadare în Italia cu Gino Premieră: 20 iulie, ora 16:30 - în weekend
Pentru italieni, cel mai important lucru în viață este mâncarea. Vreau să vă prezint ingredientele delicioase care au modelat țara mea natală – Gino D'Acampo. Evadare în Italia cu Gino este un serial nou-nouț pentru ITV, în șase episoade, care combină temele stilului de viață, călătoriei și gastronomiei, prezentate de Gino D'Acampo în timp ce călătorește în iubita sa țară natală. În timpul emisiunii " Evadare în Italia cu Gino" vom vedea bucătari care ne dezvăluie cele mai bine păstrate secrete culinare din sudul Italiei, regiunea în care a crescut Gino, renumită pentru locuitorii săi pasionați de gastronomie și cultură, elemente care, împreună, constituie o bogată sursă de inspirație pentru Gino până în ziua de astăzi. Gino ne poartă prin regiunile Italiei, de la splendida Coastă Amalfi, trecând prin Roma plină de viață și continuând cu regiunile mai puțin explorate Puglia și Basilicata, prezentându-ne localnicii și descoperind cele mai bune ingrediente care pot compune o sărbătoare perfectă pentru: Gino, familia și prietenii lui.
Doi marinari mereu flămânzi
Premieră: 13 iulie, ora 21:30 - în weekend
Dick și James Strawbridge pornesc în larg în căutarea celor mai deosebite delicii culinare de pe coastele Marii Britanii. Încurajați de succesul primei serii, băieții explorează sud-vestul, Insulele Canalului și Insulele Scilly. Se vor întâlni cu producători locali, vor gusta delicatesele regionale și vor aduna ingrediente delicioase cu care vor găti oriunde se vor afla. Vor trebui să muncească pentru a putea lua cina și își vor pune mintea și experiența tehnică la contribuție pentru a construi o rotiserie cu obiecte casnice sau pentru a meșteri un aparat de făcut înghețată sau pur și simplu pentru a reuși să desfacă un crab mai încăpățânat. Competitiv și amuzant, duo-ul tată-fiu este la fel de irezistibil ca și mesele gustoase pe care le gătesc în peisajul minunat și fascinant al coastelor britanice.
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
Noi episoade din 17 iulie , de la ora 17:00, de luni până vineri
"Mâncăruri rafinate de zi cu zi" este o emisiune culinară cotidiană care se adresează, evident, gospodinelor. De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, "Mâncăruri rafinate de zi cu zi" va inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield, emisiunea prezintă idei culinare practice, oferind sugestii, trucuri şi sfaturi cu care toţi putem deveni mai încrezători în bucătărie. Justine este convinsă că în domeniul gastronomiei, puţină încredere dă rezultate mari, aşa că şi-a propus să vă întărească încrederea în bucătărie. La fel vor face şi invitaţii ei regulaţi şi speciali, printre care vom regăsi bucătari, experţi culinari şi chiar concurenţi MasterChef!