Intâlnirea bucătăraşilor Sighişoara 2015

Postat de diaconta in Bucatarasii pe 10 Aug 2015 | 2329 vizualizari

Comentarii (50)

10.08.2015, 22:30

Nu stiu Vladimir,trebuie sa intrebam.Iti dai seama ca nu mai hasim asa ca si la Satic

10.08.2015, 22:56

Au terasa, au grătar pe care-l putem folosi fara nici o problema, chiar si la bucătărie a zis ca putem, poate mai învață si ai lor ceva de la noi! Asa mi-a spus cand am fost sa duc avansul! Eventual putem suna si sa intrebam exact, ca sa stim ce si cum!

10.08.2015, 23:14

Mirela

11.08.2015, 09:53

Sigur ca putem sa intrebam mai concret ca sa ne putem organiza

Ina

Ina
11.08.2015, 13:59

11.08.2015, 19:06

Noi putem sa aducem protapul si ceaunul Cunăscătorii știu ce zic Dar cine aduce berbecul ???

11.08.2015, 19:13

Da' de unde berbec Cris ???)))

14.08.2015, 14:56

Cum de unde berbec?
Ia sa vedem noi, cati berbeci sunt pe site )))))))))))

14.08.2015, 15:08

)

Ina

Ina
14.08.2015, 17:12

))))))))))))

14.08.2015, 17:16

Da' s-au inscris la intalnire Meri?

Ina

Ina
14.08.2015, 17:24

daca am avea cum sa-l transportam, am aduce noi, ca am un nene de la care luam miei )

17.08.2015, 15:23

Eu aduc la pachet cel putin mini-cursul foto promis .

17.08.2015, 15:34

Neaparat Anca ca daca vremea n-o sa tina cu noi,ne punem cu burta pe carte ))

18.08.2015, 10:56

Cred ca mie imi va fi de folos . Are si sectiunea de noapte ? Ca eu cele mai multe poze ajung sa le fac in nocturna

18.08.2015, 11:14

Mihaela,lumina e si problema mea,ori e noapte ori e dis de dimineata ))) dar in ultimul timp mai e si lipsa de inspiratie,iar la asta nu cred ca ma ajuta nimeni

18.08.2015, 11:30

Deci, eu fac o prajitura cu foi de napolitana si ceva saratele si niste carnaciori in foietaj.
Ca bautura mai vedem, sa vina Adi sa decida el

18.08.2015, 12:20

Eu cred ca niste fursecuri si cosulete cu bezea,daca reusesc.

18.08.2015, 12:30

Eu aduc Ness [ cu dedicatie speciala , se stiu ei care sunt '' . Suc de pe salina . Si daca ziceti ca e ok pot face salata cu boabe .

18.08.2015, 13:20

Mihaela,cum e ala "suc de pe salina"?

18.08.2015, 13:26

Eu sper sa fie palinca ))))

18.08.2015, 13:47

Vladimir ))))))))))

18.08.2015, 14:34

Bucatarasi,cucii aia ai vostri nu merg si cu alimentare la masina? )))))))))))))
Zic sa-i aduceti ca om gasi noi ceva prize ))

21.08.2015, 07:31

DRUM BUN sa aveti si sa va distrati maxim !!! Stiti ca vor fi amintiri de neuitat ! Da Doamne ca vremea sa tina cu voi !

24.08.2015, 12:39

Multumim Sidy
Oamenii buni si frumosi au noroc de vremuri bune ))
A fost din nou o intalnire de neuitat O asteptam cu nerabdare pe urmatoarea.
Te tzucam

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia