Postat de Cristi_Roman in Cu de toate pe 11 Mar 2011 | 7964 vizualizari
sa speram ca se va comporta altfel....sa-i urmarim durata vietii
cred ca va avea o viata foarte scurta
Ia sa vedem ca poate am stat eu ca ciudata cu burgerul de la Mac in casa 5 luni si vad ca nici asta normal nu mucegaieste
eu asa cred, ca tine si asta.
odata ce e-n hartie, la loc uscat, ..eu as zice ca tine
de ex o bucata de paine (chifla) nu are cum sa muceagaiasca ci doar se usuca de-ti spargi capu'
mai vedem cu restu' cum e
personal cred ca la noi ar tine exact 2 minute pina s-ar racori si ar fi bun de ciugulit acum serios vb cred ca v-a tine foarte putin
eu nu cred ca v-a rezista mult,cu atat mai putin 5 luni
asteptam asteptam continuarea
vine, vine marti continuarea
Experimentul in sine este de apreciat. Bineinteles ca au un secret in prepararea acestor burgheri dar care este farmecul unei mancari? sa fie proaspata, sa stii sIgur ce contine si sa fie sanatoasa. Burgherul preparat de tine ar dispare imediat din farfuria mea si experimentul tau ar ramane fara obiectul studiului. Oricum, vreau sa stii ca apreciez mult munca ta si esti un model pentru mine.
multumesc mult, Carmen.
dar sunt oameni care fac mult mai multe lucruri bune in zona asta culinara, sa stii, insa conteaza enorm ptr. mine ce-mi spui .
da, uite azi pun poza "dupa 3 zile" - sa vedem cu totii ce s-a intamplat
...suntem aici pe faza pana la final...parca parca se ducee
miroase?
nu, deloc, in afara de intarire si uscare....nimic special.
maine fac o sectiune mica in carne, sa vedem cum arata in interior
ce chestie misto asta cu frunzele de spanac....nu am ami vazut pana acuma asa ii faci de obicei, ia sa incerc si eu.
am vazut mai demult o emisiune la TV cum fac americanii hambrurgerii lor traditionali, numai cu carne tocata si ceapa ...interesant, de fapt carne toacata prajita pe pat de ceapa pe o parte si pe alta in tigaie sau pe gril fara alte adaosuri(cica acrnea proaspata, direct de la macelar etc).
dar...unde ii tii? in camera?
sau frigider, sau unde? lasi meniul sa rancezeasca?
eu cred ca nu aveti ce face cu experimentele astea fiecare cu hobby-ul propriu eu mai bine l-as fii mancat
parerea mea ca nici nu ai cum sa compari un meniu mc cu un produs asemanator realizat in casa din carne de calitate superioara(si pretul e masura) de la macelar! este la fel cum ai compara o paine alba bagheta de la supermarket de 45 centi cu o paine de grane cu 7 feluri de seminte de la brutar pe care platesti 7 euro! este altceva! ce poti compara este nivelul pretz/calitate ! si ce consideri tu personal a fii valabil kwa pretz si calitatea care o consideri personal suficienta.Asta ca o comparatie pt unii...sanatos/nesanatos.
Cred ca a putea face o comparatie de "meniu" ca putrezeste sau nu etc trebuie sa fie macar...) facut cam cu aceleasi ingrediente si hamburgerul si painea si pastrat in conditii identice de temperatura , umiditate, etc ! altfel nu este experiment ci doar o joaca ...asa...copilarie
dar ce ma distrezi cristi ai si pus vad ca 200 grame de carne de vita sa o arunci la gunoi , eu puneam 50 grame macar faceam unul mini daca tot e de aruncat, mah voi aruncati mancare la gunoi degeaba ...tzzzz tzzzzz tzzzzz
a inceput sa miroasa?
Rivkaaa ce mai faci?
Cam asa e, risipim un pic de mancare, dar na, daca suntem curiosi plus ne mai si jucam uneori, ca in bucatarie nu poti sta numa' serios, nu? 200 de grame de carne lasata la uscat nu e nimic, sa vezi cand ard ceva (rar de altfel ) si arunc si am un bot de 5 metri sau cand uit vreo leguma prin fundul frigiderului si o gasesc apoi cu puf si pene
Normal, mucegai deja!
mai este in viata domnul hamburger?
Nu prea, miercuri as pune ultimele poze, deja avem padure amazoniana pe el
nu-mi amintesc sa fi consumat asa ceva.totusi sunt multe persoane,in special copii,care umplu zi de zi restaurantele de acest tip.