Postat de JustLoveCookin in Fructe pe 31 Ian 2011 | 8284 vizualizari
imi place mult ce faci tu...eu de obicei dau coaja pe razatoare si o pastrez in borcanel,presarata cu zahar..dar e buna si tactica ta
si eu exact ca rocsi doar ca pun si coaja de lamaie
foarte buna si de urmat si varianta asta
metoda buna de urmat
f poetic textul...super scris
si eu la fel ca fetele pastram coaja, rasa si pus acu zahar, dar parca as incerca asa uscata...macar de curiozitate...
E mult mai estetica si imi dupa parerea mea isi pastreaza mai bine aroma in felul asta. Imi place ideea si rezultatul...Am zis ca impartasesc, cuiva poate ii va placea. Pupici !
Felicitari...o idee grozava!!!
eu de obicei rad lamai si portocale, si amestec cojile si le pun in borcan la congelator se pastreaza foarte bine
super ideea si eu le rad si le pun cu zahar in borcan...dar asta dupa ce frec cu det de vase portocalele si lamaile de le vine rau...da cum ii aia...portocale bio.?? am intrebat da pe la noi nu a auzit nimeni de asa ceva
pai cele bio sunt cele la care nu se folosesc nici un fel de ingasalant , pesticid sau altceva asemanator, sefii mei au in fanta portocali si lamai in gradina pe care nu ii stropesc c nimik sunt delicioase, super idee
si eu obisnuiesc sa rad coaja de la lamaie si portocala apoi sa o pun in pahar si deasupra presar zahar si o tin in frigider..