De Valentine's Day

Postat de Ducesa in Cu de toate pe 11 Feb 2015, 12:55

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Cum a început totul?

Era o după amiază de mai, nici răcoroasă, nici caldă, cu un soare încă vesel ce nu se dădea dus după orizont și care se mai zbenguia cu picăturile de ploaie ce cădeau dezordonat, în rafale ușoare.

Prima oară i-am simțit parfumul. A învadat încăperea, s-a insinuat șăgalnic în nările mele, a pătruns îndrăzneț, nepoftit,  până am tresărit. Era un parfum, o aromă pe placul meu. Am întors privirea. În direcția opusă. Am încercat să trișez, speram astfel să-mi amăgesc simțurile. Dar n-a fost așa. Tot mai aproape, tot mai intens, acesta mă învăluia. Poate dispare, mi-am zis!

Doar că privirea s-a fixat asupră-i, ochii, la început timizi, au prins să strălucească, au devenit tot mai calzi, mai învăluitori și mai blânzi. Un tremur fin al buzelor, o arcuire a sprâncenelor, un zâmbet. Era aproape, tot mai aproape. Un val de căldură mi-a invadat obrajii, nici nu-mi dădeam seama dacă era vizibil sau doar în a mea închipuire. Pleoapele s-au închis  leneș. Căldura se apropia de buzele fremătânde, ușor întredeschise.De ce am simțit acest fior prin mine, de ce pielea s-a înfiorat?  O ușoară încordare a mâinii, o secundă de etern și o firbințeală plăcută mi-a invadat întreg spațiul. Pulsul era accelerat, bătăile inimii spărgeau liniștea din încăpere, valuri de plăcere curgeau prin întreg trupul, prin toate celulele, într-un fel delirant, sublim, divin. Respirația nu-și găsea ritmul potrivit, când întreruptă, sacadată, când ușor greoaie, când absentă. Din cerul gurii simțeam cum cad dulci picături de miere, dulceața o simțeam curgând prin vene. Atingerea timidă s-a transformat fără de veste în dorință, în foame, în pasiune și delir. Fiecare nouă atingere o celebra pe cea trecută și cerșea o alta. Mai fierbinte, mai dulce, mai plină de fior și savoare. Nu mai știu de era extaz sau agonie, dacă fluturii băteau din aripi în al meu stomac, nici măcar de mai era la locul său sau urcase în zone celeste, nu mai știam. Știu sigur că totul se contopea într-un mod abisal, fiecare celulă, fiecare nerv fremăta, dănțuia în extaz, vibra la unison cu universul.

Când am deschis ochii, din plăcinta cu mere nu mai rămăsese nimic. 

Comentarii (46)

11.02.2015, 21:03

Ina...

Ina

Ina
11.02.2015, 21:09

Oricum, foarte frumos scris

11.02.2015, 21:12

Mulțumesc, Ina. Cleme a insistat s-o pun și aici. Rețeta.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola