Cum se obtin perlele de aur

Postat de Ina in Bucataras hai hui pe 22 Mar 2011 | 5189 vizualizari

Comentarii (14)

23.03.2011, 13:35

foarte fain

23.03.2011, 13:57

daca-i faci lui costel cont pe fb ii dau eu apropoul... si in japonia se practica si numai femeile se scufunda.

Lau

Lau
23.03.2011, 14:00

superb

23.03.2011, 14:13

ce frumos, ce interesant....

25.03.2011, 13:17

super

25.03.2011, 13:54

foarte interesant

25.03.2011, 18:44

pentru ca ai citat sursa

25.03.2011, 18:51

am vz o dat un reportaj pe tema asta super interesant

25.03.2011, 19:21

sunt superbe

25.03.2011, 20:10

ia sa imi dai si mie o bijuterie mica,mica de acolo

26.03.2011, 01:01

Felicitari Ina
Cata noblete intr-o mica perla
Si cate dintre noi nu viseaza la macar o pereche de cercelusi

26.03.2011, 01:45

26.03.2011, 22:16

28.03.2011, 13:19

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia