CONCURS: Retete romanesti de suflet

Postat de Bucataras in Concurs pe 29 Noi 2018 | 4527 vizualizari

Comentarii (29)

29.11.2018, 17:34

Ce concurs minunat si ce premii minunate!

29.11.2018, 17:57

29.11.2018, 18:06

Ce-ti mai place sa ne provoci, dar abia nu lancezim....si nici premiile nu-s de lepadat.....

29.11.2018, 18:26

29.11.2018, 18:46

Ce premii frumoase si ce provocare interesanta!

29.11.2018, 20:26

Foarte frumoase premii!

29.11.2018, 21:37

30.11.2018, 03:45

30.11.2018, 06:48

30.11.2018, 08:12

Ce premii frumoase! Multumim, bucataras dragalas!

30.11.2018, 13:34

ce rasfat, sunt superbe premiile <3

30.11.2018, 13:40

Foarte frumos si interesant concursul ! Mult succes participantilor !

30.11.2018, 15:11

30.11.2018, 15:49

Ador vasele din ceramica! Sunt preferatele mele!

30.11.2018, 16:13

Frumoase premii!

01.12.2018, 21:10

Ce premii frumoase!

04.12.2018, 15:05

Foarte frumoase premiile!

04.12.2018, 18:53

Acum am vazut concursul! Cele mai frumoase pemii!

VI

VI
09.12.2018, 08:10

Frumoase premii!

09.12.2018, 23:12

ce frrumos

15.12.2018, 07:43

super premii

15.12.2018, 08:07

Retete de suflet si premii pe masura !

15.12.2018, 11:16

super premii

28.12.2018, 15:56

buna ziua am scris o reteta de cozonac dar nu o vad afisata pe pagina mea si nici la rubrica dulciuri,de ce ?am scris ,,reteta romaneasca Cozonac cu nuca

06.01.2019, 18:53

REȚETĂ ROMÂNEASCĂ
****************************
Ciorbă (borș) de legume și ciuperci

INGREDIENTE
2 cepe
3-4 linguri de ulei.
2-3 morcovi, țelină, praz,
1 ardei gras,
1 ardei Kapia,
cca 200 g de hribi uscați ( în prealabil spălați),
2 inguri de orez (spălat).
1 legatura patrunjel,
2 linguri de orez
1 lamaie (sau bors)
sare
2 litri apă


*
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de verdeturi:

Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam.

2 cepe tocate mărunt se călesc în 3-4 linguri de ulei.
Apoi, se adaugă, pe rând, tocați mărunt 2-3 morcovi, țelină, praz, 1 ardei gras, 1 ardei Kapia, se călesc toate,

Se adaugă cca 200 g de hribi uscați ( în prealabil spălați), plus 2 linguri de orez (spălat). Toate aceste se călesc cca 5 minute,

După aceea se adaugă 2 l de apă caldă.
Se fierbe, iar când e gata se adaugă 10-15 măsline și borș după gust.

După un clocot, se adaugă tocătură de mărar, leuștean, pătrunjel și sare după gust, apoi lasam sa fiarba vreo 30-40 de minute.

(Textul rețetei prezentat de realizatoare produsului culinar ( Amarie Dorina) și postat de Amarie Vasile)

08.01.2019, 18:46

Felicitari tuturor concurentilor! Felicitari norocosilor! Sa le folositi cu placere!

08.01.2019, 18:46

Felicitari! Sa le folositi cu drag si spor!

09.01.2019, 13:14

Felicitari, dragi castigatori!

09.01.2019, 19:27

Felicitari! Sa le folositi sanatosi!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia