Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 11 Ian 2014 | 2852 vizualizari
Neata buna! clatite clasice sau americane?
Cand le termini sa-mi spui,ca vin repede sa nu se raceasca))
clasice
2 oua, 200 gr faina, 200 ml lapte, 200 ml apa minerala. e ok?
da
http://www.bucataras.ro/miha/retete/?keyword=clatite Miha are cele mai multe retete de clatite mie imi plac mult cele cu unt, daca vrei reteta
cine e Miha? . De azi eu o sa am cea mai tare reteta de clatite! Clar
ok!
)))
dacă ai răbdare asta ţi-o recomand, e din broşurica delimano http://www.bucataras.ro/retete/clatite-cu-banane-si-ciocolata-23817.html , doar că trebuie lăsată minim 30 minute la frigider. umplutura o alegeţi voi.Nu trage dom Semaca, sunt eu Lascarica! )
I-am recomandat odata Mitinitei sa puna de toate in niste saratele si i-au iesit grozav ) .Aşa şi tu, pune de toate şi gata, ce atata reţetă? )
)))
Gaby, nu cred ca au baietii timp sa le dea la frigider
Gusti, daca nu reusesti asa cum iti propui, uite aici un exemplu:
http://www.bucataras.ro/retete/ciocolata-55693.html
nu e despre clatite, dar e de luat aminte )))
Gusti, fale cum le faci si-s bune oricum, n-au cum sa nu-ti iasa...ma inscriu si eu la cateva
)
cred ca-s si mancate clatitele deja, ca Gusti nu mai zice nik
stati asa, ca nu m-am apucat ... m-a prins gimnastica de pe Digi
Gaby, dupa ce le termin imi fac o poza d-aia )
http://www.gutekueche.at/rezepte/4278/einfaches-palatschinkenrezept.html
Pai atunci poate ajuta reteta austriecilor...
Mult succes!
Eu am o reteta garantata ... am gasit-o-n cartea tigaii duble ptr clatite : 1 cana de faina ; 1/2 cana apa minerala , 1,1/2 cana de lapte , 2 oua si o nuca de unt topit ; eu dublez/triplez cantitatile (dupa cum am chef de copt) , las compozitia la frigider 30 de minute , nu ung deloc ustensila de copt , deoarece compozitia are unt . ATENTIE ! nu se adauga zahar , acesta lipind compozitia , nici nu-i prea bun la sanatate si apoi le poti umple si cu dulce si cu sarat . Spor la clatite , Boss !
pai, daca nu te-ai apucat... http://www.bucataras.ro/retete/clatite-banatene-697.html