Cele mai infricosatoare 10 retete pentru Halloween

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 29 Oct 2015, 12:28

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Halloweenul este o sarbatoare extrem de populara inca din sec. XVlll, iar in ultimii ani a fost tot mai des sarbatorita si in Romania, cu petreceri tematice si mese festive cu preparate "infricosatoare", dar foarte gustoase. 

Pentru astfel de petreceri sau pentru a-i surprinde pe cei mici, v-am pregatit 10 retete in care ingredientul principal este umor negru.

Iata: 

1. Pizza mumie proaspata 

 

2. Prajitura cu dovleac pentru Halloween 

3. Bezele fantoma de Halloween 

4. Palarii de vrajitoare

5. Monstruleti

6. Briose mumii de Halloween

7. Degete de vrajitoare 

8. Ranjet din mar 

9. Paianjeni comestibili

10. Dovlecei de Halloween

Sursa foto: pacificharbourgolf.com.au

Comentarii (2)

29.10.2015, 12:35

Buhuu

29.10.2015, 16:49

Buhuhuuuuuuuuuuuuuu!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia