Ceainaria Green Tea

Postat de susu in Bucataras hai hui pe 29 Aug 2011 | 3785 vizualizari

Comentarii (7)

Ina

Ina
30.08.2011, 13:19

Un loc mult prea retras, daca sunteti singurii clienti

Ina

Ina
30.08.2011, 13:20

Una peste alta, chiar arata bine totul, pozele sunt minunate

30.08.2011, 14:00

Ina eram singuri in salonul mare si eram exact la ora la care se deschidea ceainaria in ziua respectiva insa la etaje erau adolescenti care trageau din narghilea. Unele saloane sunt mai micute si cred ca se fac rezervari daca vrei intimitate. Mie mi-a placut de cate ori am fost acolo.

30.08.2011, 15:26

foarte frumos...............

30.08.2011, 18:47

frumos

31.08.2011, 20:58

ce locatie frumoasa..tot sa te duci si sa te delectezi cu un ceai

22.09.2011, 22:00

ce ambianta placuta si ce delicii se gasesc acolo
multumim Susu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia