Baharat turcesc

Postat de Mitinita in Condimente pe 19 Apr 2011, 12:46

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza

 

Ingrediente:

2 linguri de piper negru

2 linguri de seminte de chimion

1 lingura de boabe de coriandru

1 lingura de menta uscata

1 lingura de cuisoare

1 lingurita de nucsoara

1 lingurita de seminte de cardamom verde

un praf de scortisoara

 

Se macina toate ingredientele sau se folosesc din cele gata macinate.

Cele proaspat macinate au o aroma mai intensa.

Se pun intr-un borcanel, oricum sa fie ceva care sa se inchida ermetic.

Se pastreaza sase luni intr-un loc intunecos si racoros,cum ar fi camara.

 

Comentarii (3)

Lau

Lau
21.04.2011, 11:43

interesant

20.05.2011, 19:00

super

29.05.2011, 15:01

De tinut minte...si preparat condimentul acesta.nu se stie niciodata cand ai nevoie de el!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]