Atunci cand hobbyul devine ceva mai mult :)

Postat de papabundetot in Bucataras in oras pe 17 Iun 2013, 10:39

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Zilele trecute am trait o experienta frumoasa alaturi de niste oameni minunati carora le multumesc ca au facut posibila intalnirea noastra si mai apoi colaborarea si totodata imi exprim speranta ca lucrurile minunate facute impreuna nu se vor opri aici.

Pentru cei care nu stiu vorbesc aici despre Lingura si Strachina, un restaurant din Bucuresti cu specific Traditional unde cu drag va invit pe toti sa mergeti sau daca nu, macar sa le dati un telefon si va aduc ei mancarea la birou sau acasa. Sunt niste oameni tineri,frumosi si care pastreaza traditia mancarurilor romanesti asa cum le face bunica si pe care le adoram cu totii inca  din copilarie.

Am avut o frumoasa colaborare cu ei,pentru o reteta de papricas…in cazul meu cu influente unguresti  care le-a intrat la inima si datorita caruia ,sper vom pastra o frumoasa relatie si pe viitor si…de ce nu poate o noua colaborare cu o alta reteta traditionala.

Cam asta este ce am eu de spus…ce au avut ei de spus despre mine vedeti mai jos:

Fata din spatele scenei. Cine a pregătit papricașul?

Bucătarul nostru invitat, Dana Szocs, s-a născut la Târgu Mureș îmbinând tradițiile ardelenești și ungurești atât în viață cât și în bucătărie. A început să gătească din dragoste pentru familie și pentru prieteni care i-au devenit fani.

Pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la tatăl său care era un bucătar înnăscut. Prima încercare a fost la vârsta de 15 ani la școală. Departe de casă și cu stomacul gol și-a făcut curaj și și-a încercat talentul. A uitat însă oala cu cartofi la fiert până când a secat iar cartofii s-au făcut terci. Asta a ajutat-o să își dea seama că poate scoate o mâncare bună din orice pentru că i-a ieșit un terci minunat.

Din nevoie și din impulsul imaginației a început să creeze mâncăruri noi cu gusturi deoasebite, încercând diferite combinații de arome care au câștigat inimile multor fani.

Cel mai mare critic și cel mai înfocat admirator este chiar soțul ei. El este cel care îi spune mereu ce trebuie modificat, îmbunătățit iar cu timpul pe baza criticilor sale s-a perfecționat. 

« cert e că tot ce fac este gustos și bun pentru că fac cu mare drag mai ales când știu că se și mănâncă »

Comentarii (46)

18.06.2013, 17:37

Multumesc dragelor...tanara...asa nu mai chiar sunt...dar ma straduiesc sa fac fata!

18.06.2013, 18:35

Bine ai venit!!!!Merga sa vad toate retetele tale!!!!

19.06.2013, 06:24

Multumesc Ionela2682...astept si un feedback

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs