Atentiune, atentiune...

Postat de Constelatialeu in Bucataras hai hui pe 3 Ian 2016 | 2492 vizualizari

Comentarii (71)

08.01.2016, 17:27

Ok, niste coaste la borcan nu ai?

08.01.2016, 17:51

d-alea n-avem..

08.01.2016, 18:03

Pacat, mananc de la mine..pe ascuns...

10.01.2016, 19:59

Cleme, sa ma pui si pe mine cu slanina si cas Am o sursa buna de branza, ar fi pacat sa n-o gustati si voi.
Si v-aduc paine din asta buna pe post de prajitura ) ca e grea si eu am bagaje pe care nu trebuie sa le pierd din ochi

10.01.2016, 20:11

Gata Adinuta am retinut....

12.01.2016, 09:09

Miti )))) deci e grea painea aia

20.01.2016, 12:39

pai ce e nou?Ca astea erau si inainte

20.01.2016, 13:03

Die, Motan e nou si jambonul Misulinei....sau tu ai avut premonitii si stiai ce aduc ei?

20.01.2016, 14:29

Motan e vechi de cand lumea,deja trebuie sa-l schimbam )))))

20.01.2016, 14:37

Motanul e noul vechi....

20.01.2016, 15:22

20.01.2016, 15:52

Si cine sa mai leneveasca motaneste pe aici, Die????

20.01.2016, 15:56

Numai tu ai voie Motane

20.01.2016, 21:34

Pana la urma eu cate ravase trebuie sa scriu, ca zau daca stiu )

31.01.2016, 18:12

Meri,cate-or fi )))))))))))

01.02.2016, 08:26

Update la mine:
1. Biscuiti aperitiv cu jumari;
2. Pate din ficat de pui
3. Oua fierte sa le umple Adi
4. Salata de varza cu telina si morcovi( nu mai fac de boeuf, ca face Panacris)
5. Ceva cu ravase, inca nu stiu ce
6. Prajitura Deliciu
7. Prajitura Katy
8. Poate fac si paine de casa...in masura timpului
Mai aduc urmatoarele:
1. Zacusca
2. farfurii de unica folosinta, sa nu ne pierdem timpul cu spalatul vaselor
3 pahare de unica folosinta
4. sevetele si prosoape de bucatarie
si ma mai gandesc

01.02.2016, 17:10

Update de la mine:
-tobă
-icre
-ciocolată cu mentă pentru cafea
-muștar cu hrean
-muștar clasic
-scobitori
- globuri
-beteală
-cadoaie

01.02.2016, 17:26

Eu nu aduc update, sper să mă recuperez în timp util

01.02.2016, 18:52

Update si la mine:
Rulada de fleica (cu sorici)
Forneti cu branza de oaie
Forneti cu branza de burduf
Forneti cu 3 feluri de carnati
Tort
Zahar cubic brun pt cafea
Palinca de pere
Palinca de prune
Fructe murate
Cadou

01.02.2016, 19:03

Hai ca vin si eu cu Update,aduc numai sarmale ca vad ca este mancare de trebuie sa stam 2 saptamani ))) dar va fac tort mai uratilor si inca din ala bun buuuun(daca imi iese) )))))))))))daca nu,ma fac de ras

01.02.2016, 19:50

Dia, cu siguranta o sa iasa minunat, ca toate celelalte torturi pe care le faci!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]