Alegerea facuta a fost foarte inspirata, de vreme ce toti membrii familiei mele au fost incantati atat de mancare cat si de atmosfera. Chiar si mama, care este specialist la a gasi nod in papura, a mancat toata salata de caracatita cu truffle vinaigrette. Mi-am zis ca data viitoare trebuie sa o incerc si eu. Eu am mancat o salata Gourmande cu piept de rata afumat si foie gras, care a fost delicioasa si ca fel principal, Beef filet cu cartofi Rösti cu legume si sos de trufe, la fel de bun. Foarte laudata a fost supa de dovleac cu foie gras si deasemeni “Duck confit parmentier”.
Chef Nicolai, vessel si plin de energie, dedicat si cu un zambet pentru fiecare, a facut ca atmosfera sa fie calda si sa te simti special. Nota buna i-am dat si personalului care ne-a servit discret dar totodata atent la nevoile noastre. Daca ar fi totusi ceva care mi-a placut mai putin a fost lumina albastra din tavan, potrivita mai mult pentru cluburi, baruri. In rest, lumina la mese era asigurata de luminari si lampi ceea ce facea ca luminanta sa fie placuta. A fost o seara reusita, ne vom intoarce cu siguranta pentru a incerca celelalte feluri si deserturile.
Merci beaucoup, Nicolai.