Andivele

Postat de Oana in Legume pe 26 Ian 2009, 14:55

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Andivele

Frunzele alb-galbui ale andivei, cultivate la intuneric, ating o lungime de pana la 20 cm.

Cu cat planta bate mai mult spre verde, cu atat mai amar este gustul.

Merg de minune cu dressinguri de mustar, sosuri reci cu verdeturi iar frunzele lunguiete pot servi ca linguri comestibile :)

Pentru a atenua gustul amarui al andivei, se tine andiva intreaga 5 minute in apa calduta.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii (1)

12.02.2011, 20:27

n-am incercat andive

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]