Alegeri………

Postat de diaconta in Cu de toate pe 22 Dec 2018 | 2101 vizualizari

Comentarii (16)

22.12.2018, 21:49

22.12.2018, 22:05

Heyyyy, nuuuu, nuuuuu. Nu trebuie să se încheie așa. Cum spuneam, am avut și eu foarte multe dezamăgiri, din pdv, jurizare, voturi .... Dar nuuuu, faci parte din inima Bucătăraș, nu se poate să închizi așa, rapid ușa. Concursurile sunt concursuri! vin și pleacă repejor! Dar noi suntem aici, la bine și la greu, la bucurie si tristețe! yahoo06.gif yahoo06.gif yahoo06.gif

22.12.2018, 22:09

Draga noastră Claudia! Te înțeleg perfect și aș vrea să-ți treacă supărarea... Să fii iar veselă, pentru că tristețea nu te ajută cu nimic... Eu cred că nu este nevoie să faci chiar acum alegerea. Mai zăbovește puțin asupra gândului și asupra evenimentelor... Noapte bună!

22.12.2018, 22:10

Dia, eu din aceleasi motive am renuntat sa mai particip la concursuri...

22.12.2018, 22:16

Diuta scumpa...ce pot sa spun mai mult decat ca-mi pare tare rau si ca te inteleg, am fost in locul tau si stiu exact ce simti draga mea....Am ales la un moment dat sa stau departe de site mai bine de sase luni, m-a adus insa inapoi dorul de prietenii de aici si tu stii exact ce spun....iti respect alegerea si sper sa nu porti tristetea in suflet astfel incat in aceste zile sa-ti intunece sarbatorile....imbratisari!

22.12.2018, 22:24

Nu comentez, cand am avut ceva de spus am spus dar nimeni nu m-a bagat in seama....fiecare alege-n viata ce-i este bine. Asta nu inseamna ca nu vom mai comunica, noi ne stim de multi ani. Iti doresc tot binele din lume si hotararea ta sa-ti faca doar bine.

22.12.2018, 22:28

Iubita mea, sper că nu renunti așa ușor la noi! Dă-l încolo de premiu și de tot ce înseamnă el, tot ce contează este să fim noi sănătoși și să ne bucurăm în continuare uni de alții! Crede-mă că anul acesta am fost la un mic pas de a nu mai fi, fără a exagera deloc și asta m-a făcut să înțeleg ce e mai important pe lumea asta! Să fii tu sănătoasă este cel mai important, restul sunt lucruri materiale neimportante. 😘🤗Eu zic să te mai gândești și să nu renunți așa ușor la noi pentru că noi toți, împreună cu tine, suntem Bucătăraș. 😘🤗

22.12.2018, 23:13

Dia, draga mea, nu-ți strica sărbătorile, nu merită! Sunt alte lucruri mai importante în viață decât niște ustensile de bucătărie. Știu, doare, dar va trece și asta și e păcat să iei acum niște decizii la supărare. Tu ești unul dintre pionii principali ai acestui site, toată lumea cred că recunoaște asta, ar fi păcat să ieși din această comunitate unde ai pus atâta suflet, unde ai contribuit cu atâtea rețete minunate, dar mai presus de toate, unde ai legat prietenii frumoase.

22.12.2018, 23:52

Doamne, Claudito, imi pare foarte rau! In primul rand ca esti atat de suparata, in al doilea rand ca ai luat asa o decizie. Dar, ce pot sa spun, poate cateodata e nevoie de o pauza....eu sper din tot sufletul sa revii!

23.12.2018, 11:22

Eu pot doar sa spun ca imi pare rau pentru ca esti suparata.Orice vei face pentru mine important este sa iti fie tie bine.

23.12.2018, 13:44

Doar imbratisari si pupici de la mine, in rest am spus ce am avut de spus!

23.12.2018, 15:13

................

23.12.2018, 15:16

Tocmai s-a facut public clasamentul complet.... Poate ca n-ar strica sa arunci o privire... Gand drag din partea mea, Dia!

Ina

Ina
23.12.2018, 16:13

Sper sa fie doar o decizie de moment si sa revii asupra acesteia cat mai repede. De asemenea, sper sa nu renunti la prieteniile legate in ani si ani cu alti bucatarasi si sa te vedem la Praid, asa cum ti-ai propus initial.
Nu trebuie sub nicio forma ca nerespectarea unui regulament de concurs sa influenteze o intalnire de suflet cu oameni dragi , care nu au legatura cu decizia Bucatarasului in stabilirea clasamentului.
Daca esti suparata pe unii din noi, nu trebuie sa sufere si ceilalti. Fiecare a comentat din punctul lui de vedere , asa cum a vazut situatia si nu cu directie sau intentie pentru cineva anume. Au fost multe astfel de discutii de-a lungul timpului, dar niciodata nu s-a ajuns atat de departe. Personal am avut o perioada in care am facut o pauza de cateva saptamani in site, dar mi-a trecut repede pentru ca tot mie mi-era greu fara voi

Inca o data iti spun ca iti inteleg supararea vizavi de regulament , n-am decat sa-ti respect decizia dar imi doresc sa revii cat mai repede asupra acesteia.
Craciun linistit si sanatate multa tie si mamei!

23.12.2018, 19:27

Eu nu pot fi in ambele tabere, nu pot si nu se face, insa indiferent de tabara de care apartin, ce e corect, e corect, si stim foarte bine amandoua ca noi amandoua facem un total.
Ai reactionat exact cum as fi reactionat si eu, si eu turui mult si mor cu dreptatea de gat.
Insa Bucataras, pentru ca te/va iubeste si respecta, a incercat cat s-a mai putut sa indrepte situatia.
Stiu ca gaura lasata de cui (asa ca-n poveste) nu poate fi acoperita, dar macar dac-o decoram cu-n mixer rosu parca tot arata mai dragut, nu?
Eu stii ca te iubesc, stii ca oricat nu am vorbi (si asta nu ca n-am vrea noi) ne regasim mereu cu mare si mult drag, de parca am fi vorbit ieri.
Si nu, nu vreau sa nu te mai zaresc pe aici cand intru, nici bucatarasul nu ar mai fi bucataras. B-ul e de la Baban, stii? )
Diuta mea draga, cum ar zice Ruxy , stiu ca esti trista desi nimeni nu a avut intentia asta, stiu ca nu a fost corect asa cum a recunoscut-o si Bucataras, dar , cum bine zice Ina, bucataras suntem noi si nu trebuie sa sufere toata lumea.

24.12.2018, 07:28

Totul e bine cand se termina cu bine !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia