Articole

Nori - Alge pentru sushi

Postat de: mitinita in Condimente

Ce sunt nori? Sunt foile uscate din alge care se folosesc la impaturirea sushi -urilor si care ii dau gustul aparte. Folosit mai ales in Japonia, nori se obtine prin procesarea unor alge marine....Citeste continuarea

Ghimbirul - un condiment pentru ceaiuri, dulciuri si retete sarate

Postat de: Adinuta in Condimente

Ghimbirul este unul dintre cele mai rafinate condimente ce pot da o cu totul alta nota unei retete banale. Cald insa plin de prospetime, versatil dar distinct, dulceag, dar usor picant, merge de...Citeste continuarea

Cateva motive pentru care nu ne ies biscutii si prajiturile in mod perfect

Postat de: Adinuta in Tipsuri

Unii dintre noi au un talent real la facut dulciuri de casa si orice le iese din maini este minunat de fiecare data. Insa cum nu suntem cu toti experti la prajituri si biscuiti de casa, exista...Citeste continuarea

Foloseste esentele florale pentru a armoniza corpul, mintea si sufletul!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

In general, oamenii care au aceeasi atitudine fata de anumite lucruri au de cele mai multe ori si aceleasi plangeri, iar proasta dispozitie si o viziune negativa asupra vietii determina si o stare...Citeste continuarea

Bucura-te de beneficiile ketchup-ului de casa!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista anumite legume sau fructe care sunt mai usor de digerat si mai sanatoase daca sunt consumate gatite si nu crude. Rosiile se numara printre ele. Cele mai multe varietati de ketchup insa...Citeste continuarea

Cum ajuta hrana cruda la buna functionare a creierului

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Alimentele sunt ca un compus farmaceutic ce afecteaza ne afecteaza intregul organism, ceea ce inseamna ca au de-a face cu modul in care functioneaza si creierul. In lumea competitiva in care traim...Citeste continuarea

Cum consumam aditivi alimentari fara sa ne dam seama

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Stim cu totii ca bomboanele, chipsurile si mancarea fast food nu sunt tocmai sanatoase si nu este o surpriza pentru nimeni ca multe dintre aceste alimente contin si aditivi alimentari. Cu toate...Citeste continuarea

Cum ne ajuta mierea si scortisoara - impreuna sau separat

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Mierea si scortisoara sunt considerate de unii adevarate minuni naturale datorita proprietatilor benefice pe care le au asupra sanatatii, in timp ce altii le privesc cu schepticism. Adevarul este...Citeste continuarea

Casa fluturilor, Londra

Postat de: Irina in Bucataras hai hui

Casa fluturilor va invita in lumea minunata a acestor fiinte fragile si frumos colorate.Citeste continuarea

Povesti cu si despre ciocolata

Postat de: Irina in Bucataras hai hui

Dragele mele ciocolatoase, poftiti alaturi de mine intr-o lume delicioasa, plina de savoare si de placere... De curand am fost la Barcelona, unde, printre altele am vizitat si Museu de la...Citeste continuarea

Advent si Tirguri de Craciun in München

Postat de: danakarin in Bucataras hai hui

M-am gindit ca poate v-ar interesa cum este atmosfera in cele citeva saptamani dinainte de Craciun aici la München.Citeste continuarea

Românii sunt deştepți

Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPR

De 1 Decembrie, ciocolățica ROM Autentic îi propune României să devină prima țară din lume care îşi schimbă imaginea pe Internet.Citeste continuarea

Sfântul Apostol Andrei

Postat de: carmenvlad in Cu de toate

Noaptea Sfântului Andrei, o noapte încărcată de magie și mister, o noapte a strigoilor și vârcolacilor, un Halloween autentic românesc pe care din păcate noi il sărbătorim prea putin.Citeste continuarea

Premiera pe un site culinar din .ro: transmisie liveVIDEO de la Wu Xing : Tainele bucatariei chinezesti!

Postat de: msyc in Bucataras in oras

Tushin Tugso, maestrul culinar ce l-a vrajit pe Michael Jackson , cu preparatele sale, in 1992 cand a venit in Romania, alaturi de Cabral, Cosmin Tudoran (Cassa Loco), Radu Popovici si Arhi sunt...Citeste continuarea

Recomandari de la Family Sunca, cu drag

Postat de: msyc in Bucataras FoodPR

Nimic nu este parca mai ademenitor si mai gustos, atunci cand ti-e foame, decat un sandwich bun, facut acasa. Toata lumea il adora, chiar si cei mofturosi, este usor de pregatit si, daca folosesti...Citeste continuarea

Congelarea alimentelor

Postat de: lia in Tipsuri

Produsele congelate pot fi la fel de sănătoase ca cele proaspete, cu condiţia să fie păstrate în condiţii optime. Una dintre regulile principale pentru a obţine alimente congelate...Citeste continuarea

De ce ne este pofta de dulciuri si ce putem face pentru a nu manca prea multe

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista doua posibile motive pentru care ni se face pofta de ceva dulce. A manca un desert dupa masa principala este pentru multi dintre noi o traditie stabilita inca din copilarie, de aceea, a avea...Citeste continuarea

Afla mai multe despre ... ciupercile shiitake!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Ciupercile shiitake sunt cultivate in China si Japonia de peste 2.000 de ani. In japoneza shii inseamna “dintr-un copac cu lemn tare”, iar take inseamna “ciuperca.” In forma proaspata,...Citeste continuarea

Salina Ocnele Mari in septembrie

Postat de: corina241 in Bucataras hai hui

Poate ca nu este cea mai frumoasa(reusita)salina de la noi,dar cu siguranta are aceleasi proprietati benefice pe care le ragasim in oricare dintre salinele naturale.Citeste continuarea

Procesul de imbatranire - incetinit cu ajutorul vitaminei D

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform unor cercetatori din Marea Britanie, un nivel optim de vitamina D poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si protejeaza impotriva bolilor legate de imbatranire. Studiul a fost...Citeste continuarea

Cand a inceput omul sa gateasca

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform celor mai recente cercetari stiitifice realizate de cei de la Universitatea Harvard sin Statele Unite, omul a inceput sa gateasca mancarea in urma cu 1,9 milioane de ani, cu mult timp...Citeste continuarea

Family Sunca de la Cris-Tim te provoaca la gatit si premiaza cele mai apetisante retete!

Postat de: msyc in Bucataras FoodPR

Esti priceputa in bucatarie si primesti adesea complimente pentru retetele gustoase pe care le pregatesti? Gateste cu Cris-Tim si vei fi premiata! Acum ai un motiv in plus sa-ti exersezi talentul...Citeste continuarea

De ce ne place mancarea iute?

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista mai multe feluri de mancare care irita simturile si pe care le iubim exact din acest motiv. In general, cand oamenii discuta despre mancarea picanta, se refera la gustul specific care ne...Citeste continuarea

Afla mai multe despre ... Parmigiano Reggiano!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Parmigiano Reggiano – unul dintre cele mai cunoscute produse ale Italiei este si cea mai gustoasa branza din lume, avand o textura cu totul deosebita si un gust ce aduce a nuca. Spre deosebire de...Citeste continuarea

Cum sa fii mai sanatos mancand mai mult

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

De multe ori cand vrem sa slabim, in primul rand ne gandim sa mancam mai putin. Insa ce-ai zice daca ar trebui sa mananci mai mult si acest lucru sa aiba efecte benefice asupra sanatatii tale? Afla...Citeste continuarea

TV Paprika te premiaza pe Facebook in Fabrica de retete

Postat de: Chello_Networks in Bucataras FoodPR

Pasionatii de gastronomie sunt invitati pe pagina de Facebook a postului TV Paprika, Romania, pentru a se inscrie in competitia Fabrica de retete, pana la data de 14 ianuarie.Citeste continuarea

Le Beaujolais est arrivé!

Postat de: danakarin in Bauturi

Da, a sosit le Beaujolais primeur 2011 !Citeste continuarea

Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe...Citeste continuarea

Sărbătorile vin mai devreme anul acesta cu "Repetiţia pentru Crăciun"

Postat de: Adinuta in Bucataras FoodPR

Anul acesta, Crăciunul este mult mai aproape! Cum adică? ..Simplu..Pe 25 noiembrie, facem Repetiţia pentru Crăciun!Citeste continuarea

La ce mai putem folosi bicarbonatul de sodiu

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

O substanta ieftina care se gaseste in majoritatea bucatariilor a fost redescoperita de curand ca un remediu eficient in tratarea a numeroase afectiuni si nu numai. Nu mele sau este bicarbonatul de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]