gaby_gabytza

5

Bucataras
senzational

Roman

Bucataras din 18.04.2011

RETETE371
PRIETENI271
Retete

Mancarica de rosii cu ardei

In Mancaruri de legume la 31 Iul 2011

Coacem ardeii pe flacara de la aragaz dupa care ii punem intr-o oala cu capac.Presaram sare desupra si ii lasam sa se raceasca,dupa care  ii curatam si ii taiem felii.Curatam ceapa, o tocam si o calim putin in ulei,adaugam rosiile taiate cuburi.Amestecam si lasam sa fiarba circa 5-8 min dupa...

Budinca colorata

In Dulciuri la 28 Iul 2011

Luam un plic de budinca si il punem intr-un bol cu 4 linguri de zahar si 5 linguri lapte si il amestecam. Cam la un plic de budinca se foloseste cca 500 ml lapte, deci restul de lapte care a ramas de la plicul de budinca il punem la fiert. Dupa ce s-a fiert laptele adaugam continutul din bol...

Varza noua cu rosii

In Mancaruri de post la 15 Iul 2011

Luam capatanele de varza si le dam prin razatoare sau le taiem cu un cutit. Le punem intr-un lighean si le presaram cu sare,amestecam bine varza apasand-o ca sa intre bine sarea in ea. Calim cepele cu uleiul intr-o oala cat sa incapa si varza. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam varza si morcovul...

Pulpe pui cu ceapa verde

In Pui la 6 Iul 2011

Luam pulpele le curatam, le spalam si le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un pic de sare. La mine pulpele au fost din comert, deci le-am taiat in doua, ca erau prea mari. Intr-o tigaie prajim ceapa taiata, dar fara foi si adaugam carnea fiarta. Dupa aceea punem condimentele si piperul dupa...

Compot de visine

In Sirop / Compot la 6 Iul 2011

Spalam visinele si le curatam de codite in cazul in care au. Spalam vreo 14 borcane si le punem la scurs. Dupa ce s-au uscat bine punem in ele visine, dar lasam gura la borcan goala, ca sa poata sa fiarba visinele. Dupa asta la un borcan de 800 g punem cate 4 linguri de zahar, iar la unul de 400...

Mancarica de cartofi noi cu marar

In Mancaruri de legume la 5 Iul 2011

Cartofii se curata si se spala, dupa asta ii taiem cuburi. Intr-o oala facem prajeala din ceapa si ulei, dupa care adaugam cartofii taiati. Punem in oala apa cu o cana mai mult decat cartofi. Lasam sa fiarba iar cand vedem ca incepe sa scada apa adaugam mararul, patrunjelul, condimentele si sarea...

Placinte cu branza

In Prajituri la 5 Iul 2011

Punem intr-un bol faina, zaharul, ouale, drojdia dizolvata cu un pic de apa calda, esenta de rom si laptele. Le amestecam. Punem lapte cat sa iasa o coca potrivita nici moale, nici tare. Il lasam o ora sa creasca. Intre timp facem umplutura. Luam branza si o sfaramam intr-un bol adaugand ouale...

Supa de cartofi

In Supe/Ciorbe la 16 Iun 2011

Se curata cartofii,se spala,se taie si se pun la fiert. Se curata ceapa,se toaca si se caleste in putin ulei. Se curata morcovul,se da prin razatoare si se adauga peste ceapa,se adauga pasta de tomate si se adauga peste cartofi Se adauga carnea afumata taiata,rosiile,mararul,patrunjelul...

Salata verde

In Salate la 16 Iun 2011

Se spala salata si se scuge bine de apa. Se rupe bucati cu mana. Castaveti se curata de coaja si se taie. Rosiile se spala si se taie. Ceapa se curata,se spala si se toaca. Se potriveste gustul de sare,ulei si zeama de lamaie Se amesteca toate ingredientele;

Salata de cartofi cu maioneza

In Salate la 16 Iun 2011

Se curata cartofii,se spala,se taie si se pun la fiert in apa. Se curata ceapa si  se toaca marunt. Se face maioneza dintr-un galbenus crud,mustar,se amesteca si se toarna uleiul incet sa nu taiem maioneza. Celalte 3 oua le punem la fiert. Se scurg cartofii de apa si se adauga...

Biscuiti cu ciocolata

In Prajituri la 30 Mai 2011

Frecam untul cu zaharul bine si adaugam oul si vanilia. Adaugam si faina amestecata cu agentii de crestere si sare, iar la urma fulgii de ciocolata. Aluatul este destul de  virtos  Rasturnam totul pe o folie de plastic sau punga si formam un sul. Il impatrurim bine si il dam la...

Afisate 361 - 371 din 371 retete    

Postari recente

publicat la 02.12.2020

Paine cu leurda si untura

publicat la 02.12.2020

Scrob cu hribi, urzici si leurda

publicat la 02.12.2020

Compot de cirese mari

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu(biban rosu) prajit

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]