adnia

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 01.01.2013

RETETE293
PRIETENI144
Retete / Paste

Lasagna cu peste

In Lasagna la 15 Sep 2013

  Mod de preparare: In primul rand se incepe cu prepararea sosului rosu: se spala fileurile de peste, se taie cuburi si se pun in robotul de bucatarie, impreuna cu toate celelalte ingrediente pentru acest sos. Se obtine o pasta, care se fierbe pe foc cca 15 minute. Se racoreste si se...

Salata calda de paste fara gluten cu ardei gras

In Penne la 8 Sep 2013

Se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Ardeii grasi se spala, se curata de seminte si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt. Se strecoara pastele si se scurg bine, apoi se aseaza intr-un bol incapator. Se stropesc cu ulei de masline. Separat,...

Ravioli cu unt si verdeata-reteta la steamer

In Paste la 2 Iul 2013

Din ingredientele pt. aluat se formeaza o bila elastica, pe care o lasam sa se odihneasca cca 10 minute. Intre timp pregatim umplutura: radem cascavalul si telemeaua, pe care le amestecam cu oul batut. Aluatul se intinde in foaie subtirica (fiind facut cu faina integrala, e mai ferm si se...

Spaghete de porumb cu spanac si leurda

In Spaghete la 8 Mai 2013

Pe cuvant ca reteta asta a batut toate recordurile mele de viteza: a fost gata in exact 8 minute! Sa va spun cum am facut: in cana de fiert apa am pus 2 l apa (asta e capacitatea ei maxima). Dupa ce aceasta a fiert, am impartit apa in doua vase: intr-unul am adaugat spanacul si leurda si am...

Tagliatelle cu dovleac

In Paste la 10 Feb 2013

Din toate ingredientele se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. se pot folosi atat proaspete, cat si uscate. De data aceasta, eu i-am lasat la uscat si i-am pus intr-o punga...

Lasagna cu urzici

In Lasagna la 10 Feb 2013

Foile se fac astfel: Din toate ingredientele pt aluat se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. Se pot folosi atat proaspete, cat si uscate. Intr-o tava de jena unsa cu unt,...

Spaghete cu rosii si busuioc

In Spaghete la 9 Feb 2013

Se fierb spaghetele, apoi se scurg si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline. Separat se prepara sosul:calim ceapa si usturoiul intr-o lingura ulei, adaugam condimentele si rosiile taiate cuburi mici. Lasam sa fiarba inabusit cca 5 min, apoi adaugam busuioc proaspat tocat. Sosul se toarna...

Tagliatelle de post cu sfecla rosie

In Paste la 11 Ian 2013

Se amesteca bine toate ingredientele, pana se formeaza un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min (sa se aseze glutenul), apoi se proceseaza prin masina de taietei  Se lasa la uscat si se pastreaza in pungi de hartie, pana in momentul utilizarii. Daca nu aveti masina de taietei,...

Taitei de casa picanti

In Paste la 3 Ian 2013

Din toate ingredientele se formeaza un aluat tare, apoi se lasa sa se odihneasca 30 min (ca sa se aseze glutenul). Aluatul se taie cu cutitul in 4 bucati, care se aplatizeaza usor si se trec pe rand prin rolele de intins (de la cea mai groasa setare catre cea mai subtire, pana cand ajungem la...

Coltunasi cu branza sarata si cartofi

In Paste la 2 Ian 2013

Din ou, faina si sare am format aluatul, pe care l-am intins la masina de taietei, apoi am ales forma mijlocie din setul de coltunasi si am taiat discuri, pe care le-am umplut cu o lingura din urmatoarea compozitie, pregatita in prealabil si racita: cartofi fierti si pasati, amestecati cu ceapa...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Smoothie in straturi

publicat la 13.01.2014

Bomboane cu mere

publicat la 13.01.2014

Pate de ficat aromat cu stafide

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.

 
 
 
Retete preferate
Paine cu orez

Voturi:20

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]