Prima data pregatim sosul Bolognese .Taiem marunt ceapa verde si cea rosie.Morcovul si telina le dam pe razatoarea cu gauri mici.
Kaiserul si gogosarul le taiem cubulete mici, apoi le punem intr-o tigaie Delimano la sotat cu doi stropi de ulei.Lasam kaiserul sa se perpeleasca bine pe toate...
Pastele le fierbem in apa clocotita cu putina sare 8 minute , asa cum scrie pe ambalaj.Dupa ce au fiert , le strecuram si le dam sub un jet de apa rece.Le lasam in strecuratoare.
Pornim cuptorul la 180 de grade C.
Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le amestecam cu smantana, le...
Curatam legumele dupa care le tocam marunt sau le dam pe razatoare.
Punem intr-o tigaie putin ulei de masline si putin cate putin din carnea tocata si amestecata, astfel incat toata sa se poata rumeni uniform pe toate partile.
Cand carnea este bine patrunsa adaugam ceapa, morcovul, telina,...
Curatam ceapa, usturoiul, ardeii si rosia si le taiem cubulete. Taiem si cateva feliute din ardeiul iute.
In putin ulei de masline calim 3 minute ceapa si ardeii colorati.Adaugam apoi usturoiul si il calim inca un minut. Carnea o sfaramam cu ajutorul unei furculite si o adaugam cu sos cu tot...
Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Rosiile din conserva se toaca si ele marunt. Patrunjelul verde se toaca fin. In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile. Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se...
Taiem pieptul de pui cubulete si baconul fasii , apoi le tragem in 2 linguri ulei de masline, pina se face pieptul pe toate partile.
Adaugam toate condimentele si sosurile, apoi rosiile cubulete si ciupercile.Lasam sa dea cateva clocote si presaram deasupra mararul verde tocat marunt,...
Curatam morcovii, ceapa si usturoiul.Morcovii ii taiem fasii subtiri, ceapa si usturoiul le tocam marunt.
Punem la fiert apa cu sare si o lingura ulei. Cand da in clocot adaugam pastele si le lasam sa fiarba 8-10 minute. Rasturnam apa de pe ele.
Morcovii ii calim in putin ulei. Ceapa o...
Ceapa se curata si se taie marunt.
Ardeiul si gogosarul se maruntesc si ele .
Rosia se decojeste si apoi se taie cubulete mici.
Uleiul il punem la incins si adaugam ceapa, ardeiul si gogosarul. Amestecam cu o lingura de lemn pina cand ceapa devine sticloasa si legumele s-au inmuiat. Atunci...
Carnea se taie bucatele mici.
Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul.
Se pun putin la calit in ulei pina devine ceapa sticloasa.
Rosia se taie cubulete si se adauga peste ceapa, invartind in compozitie cateva minute.
Adaugam carnea taiata , asezonam si adaugam apa pina...
Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga.
Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt.
Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece , apoi se...
Kaizerul se taie feliute si se prajeste.
Rosia si ardeii se taie felii subtiri iar branza se razuieste.
Ouale se bat bine.
Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si se fierb conform instructiunilor de pe punga.
Spaghetele fierte se strecoara de apa in care au fiert...
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit. Cascavalul se rade. Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper apoi sunculita prajita si cascavalul ras.
Se...
Varza se toaca marunt cu mixerul si se sareaza.Taiteii se pun in apa clocotita care fierbe si in care s-a pus sare. Se fierb 8 minutesi se lasa sa se odihneasca in apa fierbinte 5-10 minute.
Varza taiata se pune la calit in ulei, invartindu-se sa nu se prinda de fundul vasului. Cand este...
Se fierb pastele conform retetei de pe punga .
Branza se rade, sunca se taie cubulete. Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete.
O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul,...
Ceapa , usturoiul si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt cubulete, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mici iar usturoiul se preseaza.
In putin ulei calim ceapa, morcovul si usturoiul( se prepara sosul Bolognese), apoi adaugam carnea si amestecam bine sa se rumeneasca frumos carnea pe...
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.
Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa fiarba cam...
Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Prima data pregatim sosul Bolognese .Taiem marunt ceapa verde si cea rosie.Morcovul si telina le dam pe razatoarea cu gauri mici. Kaiserul si gogosarul le taiem cubulete mici, apoi le punem intr-o tigaie Delimano la sotat cu doi stropi de ulei.Lasam kaiserul sa se perpeleasca bine pe toate...
Budinca de taitei cu kaizer si smantana
Pastele le fierbem in apa clocotita cu putina sare 8 minute , asa cum scrie pe ambalaj.Dupa ce au fiert , le strecuram si le dam sub un jet de apa rece.Le lasam in strecuratoare. Pornim cuptorul la 180 de grade C. Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le amestecam cu smantana, le...
Tagliatelle con Salsa Bolognese
Curatam legumele dupa care le tocam marunt sau le dam pe razatoare. Punem intr-o tigaie putin ulei de masline si putin cate putin din carnea tocata si amestecata, astfel incat toata sa se poata rumeni uniform pe toate partile. Cand carnea este bine patrunsa adaugam ceapa, morcovul, telina,...
Pasticcio con carne
Curatam ceapa, usturoiul, ardeii si rosia si le taiem cubulete. Taiem si cateva feliute din ardeiul iute. In putin ulei de masline calim 3 minute ceapa si ardeii colorati.Adaugam apoi usturoiul si il calim inca un minut. Carnea o sfaramam cu ajutorul unei furculite si o adaugam cu sos cu tot...
Tagliatelle cu sos arrabiata
Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Rosiile din conserva se toaca si ele marunt. Patrunjelul verde se toaca fin. In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile. Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se...
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon
Taiem pieptul de pui cubulete si baconul fasii , apoi le tragem in 2 linguri ulei de masline, pina se face pieptul pe toate partile. Adaugam toate condimentele si sosurile, apoi rosiile cubulete si ciupercile.Lasam sa dea cateva clocote si presaram deasupra mararul verde tocat marunt,...
Paste cu legume la cuptor
Curatam morcovii, ceapa si usturoiul.Morcovii ii taiem fasii subtiri, ceapa si usturoiul le tocam marunt. Punem la fiert apa cu sare si o lingura ulei. Cand da in clocot adaugam pastele si le lasam sa fiarba 8-10 minute. Rasturnam apa de pe ele. Morcovii ii calim in putin ulei. Ceapa o...
Penne rigate bologneze
Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul si gogosarul se maruntesc si ele . Rosia se decojeste si apoi se taie cubulete mici. Uleiul il punem la incins si adaugam ceapa, ardeiul si gogosarul. Amestecam cu o lingura de lemn pina cand ceapa devine sticloasa si legumele s-au inmuiat. Atunci...
Penne rigate cu tocanita
Carnea se taie bucatele mici. Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul. Se pun putin la calit in ulei pina devine ceapa sticloasa. Rosia se taie cubulete si se adauga peste ceapa, invartind in compozitie cateva minute. Adaugam carnea taiata , asezonam si adaugam apa pina...
Macaroane cu brinza si marar
Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga. Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt. Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece , apoi se...
Budinca de spaghete
Kaizerul se taie feliute si se prajeste. Rosia si ardeii se taie felii subtiri iar branza se razuieste. Ouale se bat bine. Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si se fierb conform instructiunilor de pe punga. Spaghetele fierte se strecoara de apa in care au fiert...
Tortellini cu sos de iaurt si sunca
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit. Cascavalul se rade. Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper apoi sunculita prajita si cascavalul ras. Se...
Taitei cu varza si piper
Varza se toaca marunt cu mixerul si se sareaza.Taiteii se pun in apa clocotita care fierbe si in care s-a pus sare. Se fierb 8 minutesi se lasa sa se odihneasca in apa fierbinte 5-10 minute. Varza taiata se pune la calit in ulei, invartindu-se sa nu se prinda de fundul vasului. Cand este...
Budinca de taitei cu branza sarata
Se fierb pastele conform retetei de pe punga . Branza se rade, sunca se taie cubulete. Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete. O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul,...
Lasagne cu sos Bolognese
Ceapa , usturoiul si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt cubulete, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mici iar usturoiul se preseaza. In putin ulei calim ceapa, morcovul si usturoiul( se prepara sosul Bolognese), apoi adaugam carnea si amestecam bine sa se rumeneasca frumos carnea pe...
Pasticcio di fusilli
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute. Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa fiarba cam...