Satisfyyourcravings

7

Bucataras
Top-Chef

@Utrecht

Bucataras din 29.10.2012

RETETE950
PRIETENI211
Retete / Aperitive / Garnituri

Kumpir- Cartof umplut

In Aperitive / Garnituri la 5 Apr 2013

Cartofii nu se curăță de coajă și se spală bine. Se înțeapă din loc în loc cu o furculiță. Se așează fiecare cartof în folie de aluminiu, se presară sare, piper și ulei de măsline și se împachetează folia ca la papillotes, acoperind complet cartofii. Se...

Rizotto cu trufe

In Aperitive / Garnituri la 12 Mar 2013

Într-o tigaie se încălzește uleiul. Se adaugă orezul și se călește 2-3 minute. Se toarnă vinul puțin câte puțin, amestecând din când în când.  Se adaugă apa turnând câte puțin cu un polonic, amestecând ușor după...

Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)

In Aperitive / Garnituri la 10 Mar 2013

Ouăle se bat cu puțin piper și se toarnă într-o tigaie cu puțin ulei de măsline încălzit la foc mediu spre mic. Se lasă câteva secunde până când baza începe să devină fermă. Se adaugă somonul și ceapa, iar cu ajutorul unei spatule se...

Toast cu ouă şi somon

In Aperitive / Garnituri la 28 Feb 2013

Ouăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul.  Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă câteva secunde să se așeze. Se amestecă puțin cu o spatulă. Se lasă  30 de secunde,...

Omletă de primăvară

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2013

Ouăle se amestecă cu sarea, ceapa, mărarul și iaurtul. Se așează compoziția într-o tigaie bine încălzită cu puțin ulei. Se împrăștie pe toată suprafața tigăii.  Se gătește 1-2 minute. Se acoperă și se mai gătește până când suprafața...

Tortilla de patatas

In Aperitive / Garnituri la 11 Feb 2013

Cartofii se sărează și se prăjesc în ulei încins câteva minute, până capătă o culoare aurie, dar sunt încă cruzi. Se scot pe un prosop de hârtie și se lasă la răcit.  Se bat ouăle cu puțină sare. Se adaugă ceapa și cartofii și se...

Şuberec

In Aperitive / Garnituri la 10 Feb 2013

Carnea se amestecă cu oul, ceapa, sarea și piperul până la omogenizare.  Făina se amestecă treptat cu celelalte ingrediente. Se frământă până devine o cocă nu foarte fermă.  Se împarte aluatul în bile nu foarte mici, care se întind, pe...

Pacheţele de primăvară

In Aperitive / Garnituri la 9 Feb 2013

Într-o tigaie se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează câteva minute. Se adaugă legumele rămase și se călesc până se înmoaie, 7 minute. Se adaugă sosul de soia și uleiul de susan și se amestecă până...

Ouă umplute cu fructul stea (carambola)

In Aperitive / Garnituri la 25 Ian 2013

Feliile de carambola se taie mărunt și se amestecă cu iaurtul. Oul se taie în două și se îndepărtează gălbenușul.  Cu o linguriță, se umple oul cu iaurtul amestecat cu fructul stea. Se servește imediat cu salată verde.

Letke reinventat

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2013

Cartofii se fierb 25 de minute în apă fierbinte, împreună cu crenguțele de cimbru. După expirarea timpului, se scot cartofii, se îndepărtează crenguțele de cimbru și se amestecă cu untul, creme fraiche, chives și sare, fărâmând cartofii până au...

Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag

In Aperitive / Garnituri la 20 Ian 2013

Cipercile se sotează în ulei de măsline, 2 minute, apoi se adaugă sosul de soia şi se scot pe o farfurie.  Ouăle se bat cu puţină  sare şi se așează într-o tigaie în care a fost încălzit puțin ulei de măsline. Se gătesc până când...

Salată descompusă cu Roquefort şi Chutney de caise şi portocale

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2013

Se aşează ingredientele pe un platou în ordinea dorită şi se consumă la temperatura camerei, în combinaţiile preferate.

Orez negru prăjit cu ou

In Aperitive / Garnituri la 9 Dec 2012

Orezul negru se fierbe conform instrucțiunilor de pe pachet. Este recomandat să fie fiert cu o zi înainte, însă poate fi clătit în apă rece imediat după fierbere și este gata pentru a fi folosit în acest prepapat.  Ceapa se taie mărunt și se călește...

Brie cu Umami

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2012

Se aduce brânza la temperatura camerei. Se împarte în două părţi egale, iar partea superioară a crustei albe ce acoperă brânza se îndepărtează, lăsând marginile şi partea inferioară intacte. Se aşează în două forme termorezistente cu...

Tiropitakia cu pesto de menta

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2012

Branza faramata se amesteca cu cascavalul dat pe razatoare. Peste se adauga ouale si se asezoneaza. Se amesteca bine.  Foile de placinta se taie in fasii cu latimea de ~3 cm. Se ia o fasie si se unge cu unt topit. La unul dintre capetele fasiei se aseaza umplutura si se impacheteaza peste...

Afisate 61 - 75 din 75 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]