Julie

1

Bucataras
incepator

Buzau

Bucataras din 12.04.2010

RETETE414
PRIETENI86
Retete / Paste

Cannelloni cu branza

In Cannelloni la 13 Ian 2012

Crema de branza Se paseaza branza, se adauga sunca taiata cuburi mici, patrunjelul tocat marunt si se asezoneaza cu piper. (In crema de branza mai pot fi adaugate ceapa verde sau ciuperci, tocate marunt.) Sos bechamel Intr-o tigaie, se incinge untul, se adauga faina si se amesteca. Se...

Lasagna bolognese

In Lasagna la 19 Dec 2011

Sos bolognese: Ceapa tocata marunt si morcovul ras, se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si usturoiul zdrobit. Dupa 2-3 minute, se adauga sucul de rosii si supa (sau apa calda). Se acopera totul cu un capac si se lasa sa fiarba timp de 15-20 minute, amestecand din cand...

Tortellini cu sos de ardei

In Tortellini la 25 Oct 2011

Ardeii se spala, curata de seminte, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Se scurg apoi de apa si se paseaza cu blenderul, pana se obtine un piure uniform. Usturoiul taiat feliute, se caleste in ulei, apoi se adauga piure-ul de ardei. Se potriveste gustul...

Paste colorate

In Paste la 31 Ian 2011

Piure de spanac:  Se fiebe spanacul, se scurge bine de apă apoi se pasează cu blenderul. Aluatul colorat pt. paste se obține amestecând oul cu pireul de spanac, sare și făină cât cuprinde. Se frământă bine și se intinde in foaie foarte subțire .Se...

Paste penne cu sos de mustar

In Penne la 8 Noi 2010

Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Mustarul se amesteca cu galbenusul de ou si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Dupa ce sosul s-a legat si a crescut se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Pastele se pun intr-un bol,peste ele se adauga :...

Paste cu branza si sos bechamel

In Paste la 16 Sep 2010

Sosul bechamel este unul dintre sosurile frantuzesti de baza. Se foloseste ca atare sau ca adaos in diferite preparate din bucataria frantuzeasca si nu numai. Cum se obtine: Laptele( 500 ml ) se aromatizeaza cu o jumatate de ceapa, un catel de usturoi si  o frunza de dafin. Se...

Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei

In Spaghete la 28 Iul 2010

Dovlecelul si vanata ,se curata de coaja si se taie in cuburi mai mari. Vanata se poate lasa si cu coaja. Se calesc apoi in 2 linguri ulei pana cand se inmoaie. Saram si piperam. Separat ,calim intr-o lingura cu ulei, usturoiul taiat felii si ardeiul iute taiat rondele. Adaugam...

Farfale cu crochete de pui

In Farfalle la 5 Iul 2010

Preparam mai intai crochetele: Carnea se toaca apoi se amesteca cu cartoful ras si scurs de zeama, oul, usturoiul pisat ,mararul si patrunjelul tocate marunt. Dupa gust adaugam sare, piper iar la sfarsit pesmetul. Se amesteca bine si in cazul in care compozitia este inca moale, se mai adauga...

Farfale in sos, cu piept de pui crocant

In Farfalle la 4 Iun 2010

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri. Oul se bate cu faina , apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta. Pesmetul il amestecam cu diverse ierburi aromate:busuioc ,menta, patrunjel, marar. Luam fiecare fasie de piept de pui , o...

Budinca de paste cu ciuperci si sunca

In Paste la 9 Mai 2010

Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si sunca taiate  feliute sau cuburi, cascavalul ras,patrunjelul, smantana  si ouale batute si amestecate cu condimentele. Amestecam usor. Se...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2012

Turta dulce

publicat la 20.12.2012

Button Cookies

 
Retete preferate
Ochi de paun

Voturi:48

Prajitura Suzette

Voturi:67

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]