Dea_Dea

5

Bucataras
senzational

Deva

Bucataras din 20.03.2013

RETETE431
PRIETENI269
Retete / Mancaruri cu carne

Aperitive cu carne de curcan si branza

In Curcan la 14 Mai 2013

Carnea tocata se condimenteaza cu sare. Se pune tigaia la incins si se fac placintele de carne , care se rumenesc pe ambele parti. Se lasa la racit un pic. Branza se taie feliute , nu foarte groase. Cu decupatoare de aperitive se taie o bucata de carne, una de branza , una de carne si...

Friptura asortata

In Mancaruri cu carne la 4 Mai 2013

Se spala carne ade porc si se taie cuburi mai mari. Se curata pulpele de pui de piele si se spala bine Carnatul se taie bucati de 2-3 cm . Se pune carnea de porc, pulpele de pui si carnatul, se condimenteaza cu sare , piper , boia, se toaca usturoiul si se pune peste . Se adauga apa, se...

Sarmalute cu ceapa verde si ciolan afumat

In Porc la 4 Mai 2013

OPARIREA VERZEI: Se pune apa la clocotit cu otet, varza se curata de cotor(se scoate),Cand apa clocoteste punem varza cu golul in jos. Varza se lasa pana frunza isi schimba culoarea in verde deschis si se inmoaie. Se scoate frunza cu frunza si se taie in 2 sau in 4 , depinde cate este de...

Tocanita de inimi si pipote (light)

In Pui la 29 Apr 2013

Se spala inimile si pipotele si se pun la fiert. Se amesteca branza cu iaurtul si oul. Cand sunt fierte pipotele se scurge apa de pe ele, se adauga compozitia de branza , iaurt si ou , se condimenteaza cu sare si se mai lasa la foc 5-10 min.

Snitele cu fulgi de porumb

In Pui la 29 Apr 2013

Pieptul de pui se taie fasii, se bate si se condimenteaza. Se da prin faina , prin ou iar la final se da prin fulgi de porumb. Se pun la prajit in uleiul incins

Varza a la Cluj

In Porc la 26 Apr 2013

Orezul se pune cu apa la fiert , cam 15 minute ( sa nu fie fiert exagerat) se scurge de apa. Ceapa se toaca si se caleste in 2 linguri de ulei, pana devine aurie, se pune carnea tocata , se condimenteaza cu sare , piper si se adauga cimbru si boiaua. Se lasa carnea la foc mic pana isi...

Snitele de porc

In Porc la 21 Apr 2013

Cotletul de porc se feliaza, feliile se bat cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare , piper, praf de usturoi. Se pune uleiul la incins. Ouale se bat cu un praf de sare. Feliile de carne se dau prin faina , apoi prin ou si se prajesc.

Piept de pui cu legume mexicane

In Pui la 15 Apr 2013

Legumele se lasa la dezghetat . Dupa ce se dezgheata se pun in cratita se adauga pieptul de pui taiat bucati , se pune apa si se lasa la fiert cam 30 min , pana scade apa. Se condimenteaza cu sare si piper.

Cotlet de porc cu legume la cuptor

In Porc la 10 Apr 2013

Ceapa se toaca, morcovul se taie rondele, ciupercile se taie felii iar cotletul de porc se taie cubulete. Intr-un vas de yenna se pun ceapa, morcovii, ciupercile, cotletul de porc se presara sare, piper, rozmarin, se pune 100 ml apa, se acopere cu folie si se dau la cuptor la foc potrivit 30...

Tocanita de galuste cu cotlet de porc

In Porc la 10 Apr 2013

Ceapa se toaca si se pune la calit, se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper Se pune apa si se pun feliile de cotlet taiate cuburi , se lasa la fiert pana este apropape fiarta carnea (20-30 min). Oul se amesteca cu faina si putina apa cat sa devina o pasta, lingura se...

Mancare de varza cu piept de pui

In Pui la 9 Apr 2013

Se toaca varza, ceapa, ardeiul , pieptul de pui se taie bucati si se pun intr-o cratita. Se pune apa cat sa le acopere si se pun pe foc, cand da in clocot se adauga pasta de rosii. Se lasa la fiert cam 30 -40 min , iar spre final se condimenteaza cu sare, piper , marar , se mai lasa ...

Fasole verde cu cotlet de porc

In Porc la 8 Apr 2013

Fasolea se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Apoi se pune intr-o cratita si se adauga, usturoiul tocat, cotletul de porc taiat fasii si se adauga apa cat se le acopere. Cand da in clocot se adauga bulionul se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel si se lasa sa fiarba pana scade (30min)

Rulada de porc cu carnati si kaiser

In Porc la 6 Apr 2013

Pulpa de porc se transeaza, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi. Se pune kaiserul taiat felii si carntul, apoi se ruleaza si se leaga. Se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, boia, se pune in vas de yena, se adauga apa si vinul, se acopera...

Pui umplut cu legume

In Pui la 6 Apr 2013

Legumele se lasa la dezghetat in strecuratoare, apoi se condimenteaza. Puiul se spala bine, se sterge cu un servet . Se umple puiul cu legumele si se coase sa nu se desfaca. Se unge puiul cu ulei si apoi se condimenteaza cu un amestec de sare, piper, praf de usturoi si boia. Se curata...

Chiftele de pui

In Pui la 4 Apr 2013

Carnea tocata se pune intr-un castron,  paine se pune la inmuiat. Usturoiul se toaca si se pune peste carne, se pune painea stoarsa si se omogenizeaza. Se pune aou si se condimenteaza cu sare si piper. Se incinge uleiul si se fac cu mana chiftelute si se pun la prajit

Tocanita cu galuste

In Pui la 4 Apr 2013

Ceapa se toaca si se pune la calit, se adauga bulionul si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune apa si se pun pulpele si carnatii taiati , se lasa la fiert pana este apropape fiarta carnea (20-30 min). Oul se amesteca cu faina si putina apa cat sa devina o pasta, lingura se inmoaie in...

Fasole frecata cu carnati

In Porc la 3 Apr 2013

Fasolea se pune la fiert cu apa, mie mi-a luat 2 ore jumate pana a fiert :). Cand s-a fiert  se strecoara de apa si se mixeaza bine, se condimenteaza cu sare si piper. Sosul: se pun intr-o tigaie 2 linguri ulei, carnatii taiati bucati si se lasa cateva minute la rumenit, apoi se adauga...

Rulouri de pui cu sunca si cascaval

In Pui la 2 Apr 2013

Pieptul de pui se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper si usturoi praf. Se pun felii de sunca si cascaval si se ruleaza strans. Se pun pe tigaia grill incinsa. Cateii de usturoi se piseaza , se condimenteaza cu sare si se adauga iaurtul.

Ficat de pui cu sos de iaurt

In Ficat la 1 Apr 2013

Ficatul de pui se spala bine si se pune in apa la fiert 20-30 min. Cand este fiert se scurge apa de pe el , se adauga iaurtul si sarea si se mai lasa la foc 5-10 min.

Mancare de varza cu inimi si pipote de pui!!

In Pui la 29 Mar 2013

Varza se toaca , se freaca cu sare si se lasa 10 minute. Se toaca ceapa si ardeiul, se spala inimile si pipotele. Se pun in cratita varza, ceapa, ardeiul, inimile si pipotele, dupa care se pune apa cat sa le acopere. Se dau in clocot la foc mare, se adauga bulionul, se condimenteaza cu sare...

Cartofi cu carnati si kaiser la cuptor

In Porc la 28 Mar 2013

Cartofii se curata, se taie rondele si se spala.Carnatul se taie felii, iar kaiserul se taie bucati. Tava de yenna se unge cu unt. Se pune un rand de cartofi, se condimenteaza cu sare, boia, piper, se pune un rand de carnati , apoi unul de cartofi se condimenteaza, se pune kaiserul si la final...

Chiftele de curcan cu sos de rosii

In Curcan la 28 Mar 2013

Carnea tocata se amesteca cu 2 catei de usturoi pisati, sare , piper, se uda mana, se formeaza chiftelute si se pun pe tigaie gril. Se pune apa la clocotit, se curata rosiile de cotor. Cand apa da in clocot se pun rosiile si se lasa 3-4 min.Apoi se scot si se pun in apa rece, se lasa 3 min,...

Rulada de pui cu ciuperci si branza

In Pui la 27 Mar 2013

Ciupercile si ceapa se toaca si se pun la calit in sucul de rosii, apoi se condimenteaza si se lasa la racorit Intr-un castron punem branza si se toarna compozitia de ciuperci si se omogenizeaza. Pieptul de pui se taie fasii ca la snitele. Se pune compozitia de fasia de piept de pui si se...

Friptura de cocos cu angeli cherry

In Pui la 27 Mar 2013

Se spala bine cocosul, se transeaza, se da pielea jos si se pune la fiert in apa, cam 1 ora. Apoi se scoate si se pune intr-o tava, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoiul taiat bucati. Se pune Angeli si un polonic de zeama (in care a fiert), se acopera cu folie de aluminiu. Se da la...

Dovlecel pane cu ficat si salata

In Ficat la 26 Mar 2013

Incepem cu dovlecelul, se taie si se pune la scurs intr-o strecuratoare si se sareaza, cand este scurs se da prin faina , prin ouale batute cu un pic de sare si se pune la prajit. Ficatul se prajeste   in putin ulei cu capacul pe cratita pus. Salata se spala se taie (rupe), se...

Tarta cu piept de pui si ficat

In Pui la 25 Mar 2013

Pieptul si ficatul de pui se spala si se taie cubulete. Branza telemea se rade. Se pune intr-un vas termorezistent (eu am folosit  unul rotund) un rand de piept de pui, telemea, ficat de pui , telemea  si tot asa pana se termina. Am turnat lapte pana la jumatatea compozitiei si...

Chiftelute de pui cu sos de iaurt si usturoi

In Pui la 24 Mar 2013

Carnea se amesteca cu oul, se condimenteaza cu sare si piper , se formeaza chiftelute si se pun pe tigaie grill, Cand sunt gata se pun pe farfurie. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu iaurtul si se sareaza , se pune langa chiftelute.

Sarmalute

In Porc la 24 Mar 2013

Apa se pune la clocotit cu otetul, cand clocoteste se pune varza scobita, se lasa pana cand se inmoaie, iar apoi se desprind frunzele (eu le tai in doua sau in patru ) Carnea se pune in castron , orezul se spala si se pune peste carne. Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei, pana devine...

Afisate 61 - 88 din 88 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2020

Cartofi cu cascaval la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]