Tiramisu reţetă originală
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, apoi se adauga mascarponele (smantana grasa) si se omogenizeaza. Albusurile se bat spuma si se omogenizeaza in crema.
Asamblarea se face astfel: se pune un start de piscoturi inmuiate in cafea, crema, cacao presarata,...
Si incepem:
Prima data se face cate o foaie, batand albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate pana se topeste. Amestecam faina cu nucile macinate si se adauga la compozitia de albusuri. Se coace pe o hartie de copt taiata pe diametrul de 24 cm, la foc mic pana este rumena. Se scoate si se...
Blat:
Eu am separat albusurile de galbenusuri si din cele 6 galbenusuri am oprit 3 la crema. Deci am facut blatul de tort..am batut albusurile spuma, am pus zaharul, galbenusurile, apoi am pus faina, cacao si praf de copt si am amestecat cu lingura de lemn. Am pus in tava (diametrul de 28...
BLATUL
Albusurile batute spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana devine o bezea lucioasa, se adauga galbenusurile, nuca macinata, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune in tava cu diam.28 , se da la cuptor pana trece testul scobitorii
RULADA
Se mixeaza ouale cu...
Sii...
BLAT:
Ouale , zaharul si sarea se bat bine cu mixerul( cam 10 min.), se adauga esenta de vanilie si untul topit. Apoi se incorporeaza faina, amidonul,si praful de copt care au fost amestecate in prealabil. Se coace in tava cu diametrul de 28, unsa cu margarina timp de 40-50...
Piscoturile inmuiate in siropul de la fructe se pun intr-o tava cu pereti detasabili cu diam. 28 .
Fructele se pun la scurs.
Crema :gelatina se pune la inmuiat cu 200 ml sirop, se lasa 10 min. intre timp se mixeaza iaurtul cu zaharul, se mixeaza si frisca si se amesteca cu iaurtul. Apoi se...
BLATUL
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se mixeaza pana devine o bezea lucioasa, apoi se adauga galbenusurile. Separat se amesteca faina, cu nuca, ciocolata rasa, praful de copt. Se incorporeaza in compozitia de oua. Se da la cuptor in forma de 26 (diametru). Se lasa la racit si...
BLATUL:
Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga untul topit, se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se toarna peste compozitia de oua, se omogenizeaza si se da la cuptor, in tava tapetata(20x30), pentru 40-50 min , la foc potrivit....
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, apoi se adauga mascarponele (smantana grasa) si se omogenizeaza. Albusurile se bat spuma si se omogenizeaza in crema. Asamblarea se face astfel: se pune un start de piscoturi inmuiate in cafea, crema, cacao presarata,...
Tort Egiptean
Si incepem: Prima data se face cate o foaie, batand albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate pana se topeste. Amestecam faina cu nucile macinate si se adauga la compozitia de albusuri. Se coace pe o hartie de copt taiata pe diametrul de 24 cm, la foc mic pana este rumena. Se scoate si se...
Tort cu crema de castane
Blat: Eu am separat albusurile de galbenusuri si din cele 6 galbenusuri am oprit 3 la crema. Deci am facut blatul de tort..am batut albusurile spuma, am pus zaharul, galbenusurile, apoi am pus faina, cacao si praf de copt si am amestecat cu lingura de lemn. Am pus in tava (diametrul de 28...
Tort Pian
BLATUL Albusurile batute spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana devine o bezea lucioasa, se adauga galbenusurile, nuca macinata, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune in tava cu diam.28 , se da la cuptor pana trece testul scobitorii RULADA Se mixeaza ouale cu...
Tort cu crema de branza si jeleu de portocale
Sii... BLAT: Ouale , zaharul si sarea se bat bine cu mixerul( cam 10 min.), se adauga esenta de vanilie si untul topit. Apoi se incorporeaza faina, amidonul,si praful de copt care au fost amestecate in prealabil. Se coace in tava cu diametrul de 28, unsa cu margarina timp de 40-50...
Tort Kitty
Piscoturile inmuiate in siropul de la fructe se pun intr-o tava cu pereti detasabili cu diam. 28 . Fructele se pun la scurs. Crema :gelatina se pune la inmuiat cu 200 ml sirop, se lasa 10 min. intre timp se mixeaza iaurtul cu zaharul, se mixeaza si frisca si se amesteca cu iaurtul. Apoi se...
Tort cu nuca,ciocolata si frisca
BLATUL Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se mixeaza pana devine o bezea lucioasa, apoi se adauga galbenusurile. Separat se amesteca faina, cu nuca, ciocolata rasa, praful de copt. Se incorporeaza in compozitia de oua. Se da la cuptor in forma de 26 (diametru). Se lasa la racit si...
Negresa
BLATUL: Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga untul topit, se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se toarna peste compozitia de oua, se omogenizeaza si se da la cuptor, in tava tapetata(20x30), pentru 40-50 min , la foc potrivit....