Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa insiropez blatul.
Sirop- Adaug laptele cu zaharul si...
Se separa albusul de galbenus.
Albusurile se bat spuma cu cele 11 linguri de zahar.
Se adauga galbenusurile,laptele treptat,uleiul tot treptat si faina la fel.
Se adauga esenta de vanilie,coaja de lamaie si lingura de bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet.
Se pune in tava foaie...
Pentru blat
Batem albusurile spuma cu zahar,adaugam un praf de sare, incorporam faina cu praful de copt, amestecand usor, si adaugam cele 3 linguri de nuca de cocos. Omogenizam.Punem compozitia in tava si nivelam.
Dam la cuptor, dupa ce trece testul scobitorii il scoatem din cuptor si-l...
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata
Pun intr-o craticioara apa cu rahatul taiat cuburi mici si se lasa pana incepe sa se topeasca rahatul.Se pune cacao intr-un castron cu putina apa ca sa se omogenizeze si pui peste apa cu rahat.
Se lasa sa clocoteasca si se adauga untul si dupa...
Pentru cosuri:
Se fierbe apa cu uleiul pe foc pana da in clocot
se ia de pe foc si se adauga 1 cana de faina
se bate cu telu pana nu se mai formeaza cocoloase
se adauga amoniacul stins cu putin otet,sarea
se lasa sa se raceasca bine apoi se adauga oualele unu cate unu...
Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar.
Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn.
Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o...
Caisele se spala si se curata de samburi,
-le tai in doua si adaug zahar peste ele , le pun la fiert ;cand este aproape gata adaug zeama de la o lamaie si-l mai fierb 20 min.
-cand este gata gemul pun in borcane
mie mi-au iesit 7 borcane de 400 ml si un borcan de 800 ml
Cum se prepara Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple
Glazura :
Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata.
Blat:...
Se amesteca borsul cu drojdia, se adauga zaharul, se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga untura si faina si adaugam faina pana nu se mai lipeste de degete, apoi o lasam sa creasca.
Se ia cate o bucata mica de coca si se intinde o foaie foarte subtire. Se taie in triunghiuri si se...
Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste zaharul si se face o bezea care nu se va desprinde de pe peretii vasului.
Galbenusurile se amesteca si ele si se adauga peste compozitia de albusuri. Se adauga o esenta de vanilie, se adauga si faina...
Bounty Bars
Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa insiropez blatul. Sirop- Adaug laptele cu zaharul si...
Chec de fructe
Se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma cu cele 11 linguri de zahar. Se adauga galbenusurile,laptele treptat,uleiul tot treptat si faina la fel. Se adauga esenta de vanilie,coaja de lamaie si lingura de bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet. Se pune in tava foaie...
Prajitura Tosca cu nuca de cocos
Pentru blat Batem albusurile spuma cu zahar,adaugam un praf de sare, incorporam faina cu praful de copt, amestecand usor, si adaugam cele 3 linguri de nuca de cocos. Omogenizam.Punem compozitia in tava si nivelam. Dam la cuptor, dupa ce trece testul scobitorii il scoatem din cuptor si-l...
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata Pun intr-o craticioara apa cu rahatul taiat cuburi mici si se lasa pana incepe sa se topeasca rahatul.Se pune cacao intr-un castron cu putina apa ca sa se omogenizeze si pui peste apa cu rahat. Se lasa sa clocoteasca si se adauga untul si dupa...
Eclere
Pentru cosuri: Se fierbe apa cu uleiul pe foc pana da in clocot se ia de pe foc si se adauga 1 cana de faina se bate cu telu pana nu se mai formeaza cocoloase se adauga amoniacul stins cu putin otet,sarea se lasa sa se raceasca bine apoi se adauga oualele unu cate unu...
Dulceata de visine
Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar. Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn. Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o...
Gem de caise
Caisele se spala si se curata de samburi, -le tai in doua si adaug zahar peste ele , le pun la fiert ;cand este aproape gata adaug zeama de la o lamaie si-l mai fierb 20 min. -cand este gata gemul pun in borcane mie mi-au iesit 7 borcane de 400 ml si un borcan de 800 ml
Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple
Cum se prepara Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple Glazura : Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata. Blat:...
Cornulete cu rahat
Se amesteca borsul cu drojdia, se adauga zaharul, se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga untura si faina si adaugam faina pana nu se mai lipeste de degete, apoi o lasam sa creasca. Se ia cate o bucata mica de coca si se intinde o foaie foarte subtire. Se taie in triunghiuri si se...
Tort
Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste zaharul si se face o bezea care nu se va desprinde de pe peretii vasului. Galbenusurile se amesteca si ele si se adauga peste compozitia de albusuri. Se adauga o esenta de vanilie, se adauga si faina...