CameliaR

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.08.2015

RETETE192
PRIETENI210
Retete / Mancaruri cu carne

Snitel de pui

In Pui la 6 Mar 2018

Pentru inceput trebuie spalam carnea de pui, apoi o uscam bine cu hartie de bucatarie. Batem carnea cu un ciocan de snitele. Intr-o farfurie adanca batem cele 6 oua cu putina sare si piper. In alta farfurie punem pesmetul. Trecem fiecare felie de carne prin ou, apoi prin pesmet, iar prin...

Costite cu miere la cuptor

In Porc la 22 Iun 2017

Spalam costitele. Le punem intr-un bol mai mare. Adaugam condimentele pentru carnea de porc, 100-150 g de pasta de tomate si ulei. Amestecam usor cat sa ungem toate costitele cu acest amestec. Asezam costitele intr-o tava mare. Punem si cateii de usturoi. Adaugam fondul (supa) de pui. Trebuie...

Chiftele de pui la cuptor

In Pui la 24 Mai 2017

Intr-o oala, punem apa cu sare. Cand apa clocoteste, adaugam carnea de pui. O lasam pe foc pana este complet fiarta. Intre timp, spalam dovlecelul, apoi il dam pe razatoare. Il scurgem bine de zeama. Curatam ceapa si usturoiul. Le taiem in bucati potrivite. Dam pe razatoare cascavalul....

Crispy Strips

In Pui la 4 Mai 2017

Spalam pieptul de pui, apoi il taiem fasii. Il mai batem putin cu un ciocan pe ambele parti. Amestecam ouale cu condimentele alese de voi. Eu am folosit condimente pentru carne de pui, boia dulce, usturoi, sare si piper. Amestecam ouale cu un tel sau cu o furculita. Punem fulgii de porumb...

Gulas unguresc

In Vita la 23 Apr 2017

Umplem o oala cu apa si o punem la fiert impreuna cu 2 foi de dafin. Intre timp, spalam carnea de vita si apoi o taiem in cubulete potrivite. Adaugam carnea, cand apa clocoteste si o lasam aproximativ 40 de minute. Curatam si spalam legumele. Ceapa si usturoiul se toaca cat mai marunt, ardeiul...

Reteta de musaca de cartofi cu carne, un preparat gustos

In Mancaruri cu carne la 12 Apr 2017

Iata cum se prepara Reteta de musaca de cartofi cu carne, un preparat gustos Curatam ceapa si morcovii, apoi ii spalam. Eu am achizitionat de curand un chopper de care sunt tare multumita. Am tocat legumele in bucati potrivite, apoi le-am taiat la chopper. Au iesit perfecte. Intr-o oala...

Muschi de porc umplut cu ciuperci si invelit in bacon

In Porc la 8 Ian 2017

Tocam ceapa verde marunt. Intr-o tigaie, punem 2 linguri de ulei. Dupa ce se inmoaie usor ceapa, adaugam ciupercile scurse bine de zeama. Adaugam sare si piper dupa gust. Lasam 5-10 minute. Adaugam carnea tocata din umplutura de carnati. Amestecam bine. Lasam aproximativ 5-10 minute. ...

Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

In Pui la 28 Aug 2016

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o tigaie putin ulei. Adaugam ardeiul, ceapa, morcovii si...

Puisor aromat la cuptor

In Pui la 12 Apr 2016

Curatam si spalam puiutul. Presaram deasupra puiului praf de usturoi, boia dulce, condimente pentru carnea de pui, piper si sare. Pune ulei de masline si masam usor puiul. Introducem puiul in punga pentru copt. O legam si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Introducem tava in cuptorul...

Copanele crocante la cuptor

In Pui la 2 Feb 2016

Pentru început spălăm bine copănelele și le uscăm cu servețele absorbante. Le crestăm puțin. Presărăm deasupra sare și piper după gust. Într-o farfurie adâncă batem ouălele cu telul sau cu o furculiță. Pisăm cerealele integrale. Prima dată dăm copănelele...

Costițe picante de porc la cuptor

In Porc la 4 Ian 2016

Prima dată trebuie să preparăm marinada pentru costițele de porc. Într-un bol punem cele 5 linguri de ulei, pisăm cei 3 caței de usturoi și îi adăugăm în bol, curățăm ardeiul iute de semințe, îl tocăm mărunt și îl adăugăm împreună cu restul...

Rulada de pui cu legume

In Pui la 16 Dec 2015

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi). Puteti folosii ce legume doriti pentru a umple pieptul de pui. Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de...

Sarmale in foi de varza cu afumatura

In Porc la 13 Dec 2015

Pentru inceput trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale. Curatam cele 2 cepe iar apoi le tocam marunt.  Intr-un vas punem carnea de porc. Adaugam ceapa tocata marunt, orezul, 1 lingurita de boia dulce, patrunjel, 3 linguri de tocataura de ardei (daca nu aveti puteti pune 2 linguri de pasta...

Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate

In Rata la 29 Noi 2015

Cum se prepara Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate Pentru inceput am parlit putin pulpele, le-am spalat si apoi le-am crestat cu un cutit cu zimti. Presar deasupra lor piper, praf de usturoi si sare. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Curatam cateii de usturoi iar cartofii ii taiem...

Piept de rata cu sos de portocale

In Rata la 28 Oct 2015

Prima data am condimentat bucatile de rata cu piper si sare.Le-am crestat si le-am pus cu pielea in jos in tigaia incinsa.Lasam la foc mic. Cand este rumena o intoarcem pe partea celalalta.O punem si pe partile laterale ca sa se topeasca grasimea.Intre timp preincalzim cuptorul.Punem bucatile de...

Costite de porc lipicioase

In Porc la 21 Oct 2015

Pentru inceput am sarat si piperat bucatile de costita.Am luat o tava de copt si am uns-o cu cele 3 linguri de ulei de masline.Punem tava direct pe ochiul de la aragaz si lasam sa se incinga iar apoi adaugam bucatile de costita. Pana se rumenesc costitele,tocam ceapa si cei 2 catei de usturoi...

Copanele cu bacon si piure de cartofi

In Pui la 15 Oct 2015

Prima data pregatim sosul prin cu care o sa ungem copanelele.Intr-un castron punem 3 linguri de ulei,un varf de sare,o jumatate de linguritra de boia dulce,cimbru,piper si usturoi granulat.Amestecam bine.Spalam copanele iar apoi le crestam.Trecem pe rand copanelele prin sos iar apoi le punem in...

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

In Pui la 5 Oct 2015

Toate legumele se curata si se spala bine. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.Incingem cuptorul la 175 grade. Curatam cartofii si ii taiem in bucati potrivite. Punem cartofii intr-un castron si adaugam 3 linguri ulei de masline iar apoi adaugam toate condimentele si pasta de ardei....

Tocanita din pipote si inimi de pui

In Pui la 21 Sep 2015

Pentru inceput trebuie sa despicam inimioarele si sa indepartam resturile de sange.Apoi spalam bine pipotele si inimioarele.Intr-o oala trebuie sa punem la fiert 1 litru de apa.Cand da in clocot adaugam si maruntaiele.Lasam la fiert timp de 40 de minute la foc potrivit. Dupa ce au trecut cele 40...

Tocanita cu carne de vita

In Vita la 13 Sep 2015

Pentru inceput spalam bine carnea, dupa care o uscam bine si o taiem cubulete mai mici.O presaram cu faina iar intr-o oala(eu am folosit o oala mai lata ca sa aiba loc si in cuptor) incingem 3-4 linguri de ulei. Adaugam carnea si o prajim usor. Adaugam apoi morcovii taiati rondele, ceapa...

Ciocanele crocante de pui

In Pui la 9 Sep 2015

Spalam copanelele si apoi le oparim in apa fiarta timp de 10 minute. Dupa ce au trecut cele 10 minute le scoatem si le dezpielitam. Punem uleiul la incins intr-o oala mai inalta. Mai intai dam copanelele prin faina,apoi prin ou si ultima oara prin fulgi de porumb. Le punem in baia de ulei...

Afisate 1 - 21 din 21 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]