publicat la 12.09.2021
publicat la 12.09.2021
publicat la 14.12.2020
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Muschiulet de porc facut in casa
Mai intai, vom pregati carnea pe care o vom lasa vreo 3-4 zile la macerat, in mujdei de usturoi, condimente si sare. In fiecare zi, vom intoarce carnea pe toate partile, avand grija sa patrunda maceratul pe toate partile. Dupa ce a stat la macerat (miezul carnii trebuie sa fie rozaliu fara...
Carnati de casa
Se toaca (sita masinii de tocat se alege in functie de preferinta) carnea de porc, de vita. de oaie, impreuna cu usturoiul si se amesteca cu condimentele, supa de carne, paharul de bere, cimbrul si bicarbonatul (un ingredient valoros la reteta de carnati, ii face mai pufosi si nu iti va fi rau de...
Lebar de casa
Se pune ficatul la fiert in apa clocotita, cam 15 minute. Carnea se fierbe separat cu putina sare, rinichii la fel. Rinichii nu se fierb mai mult de 15 minute. Carnea trebuie lasata pana intra furculita in ea. Intre timp curatam ceapa, o spalam si o calim in 100 ml ulei si putina apa, dupa...
Parizer de casa, special pentru copii
Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa mai pui apa minerala pana se face un pic mai moale, dar nu...